Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: 15χρονη κατήγγειλε τον θείο και νονό της για ασέλγεια

Eνώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου θα απολογηθεί ένας 41χρονος , κάτοικος ακριτικού νησιού, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξει...





Eνώπιον της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου θα απολογηθεί ένας 41χρονος , κάτοικος ακριτικού νησιού, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων, όπου ο παθών συμπλήρωσε τα 14 έτη και γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών. Αφορμή για τη δίωξη εις βάρος του αποτέλεσε δικογραφία που σχηματίστηκε τον Αύγουστο του 2021 έπειτα από κατάθεση της ανήλικης ανιψιάς και πνευματικής του κόρης ηλικίας 15 ετών.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι καταγγελλόμενες πράξεις έλαβαν χώρα το Πάσχα του 2020. Η ανήλικη υποστήριξε ότι τον Απρίλιο του 2020 πήγε στη Ρόδο στο σπίτι του θείου της. Ένα βράδυ, όπως είπε -δεν θυμόταν ακριβώς μέρα και ώρα, πάντως πριν από την Ανάσταση- ήταν στο δωμάτιο του θείου της και μαζί τους ήταν και ο 14χρονος εξάδελφός της, γιος της αδερφής του πατέρα της.

Όπως κατέθεσε, έβλεπαν ταινία και όταν τελείωσε η πρώτη, ο θείος της είπε να βάλουν να δουν και μια δεύτερη. Στη διάρκεια της τελευταίας η 15χρονη άρχισε να νυστάζει. Κάποια στιγμή, ο εξάδελφός της είχε πάει στην τουαλέτα και τότε αντιλήφθηκε, ότι ενώ την είχε πάρει ο ύπνος, ο καταγγελλόμενος είχε σηκώσει την μπλούζα της και θώπευσε το στήθος της.

«Tι κάνεις, πας καλά;» του είπε. Εκείνος δεν απάντησε και μετά η ανήλικη έφυγε. Ανέφερε πως δεν εκμυστηρεύτηκε σε κανέναν τι συνέβη, παρά μόνο σε μια φίλη της όταν γύρισε στη Ρόδο, ενώ το καλοκαίρι ενημέρωσε τον πατέρα της.

Ο 41χρονος αρνείται τις καταγγελίες σε βάρος του και υποστήριξε ότι την επίμαχη ημέρα ήταν στο σπίτι ο ίδιος, ο αδελφός του, η σύζυγός του, η αδελφή του και τα 4 παιδιά τους (δύο μωρά). Ανέφερε ότι η 15χρονη είχε πάει στο υπνοδωμάτιό του, το οποίο μοιραζόταν με τον ανιψιό του, γιατί ήθελε να δει ταινία στην οθόνη του υπολογιστή του, καθώς είναι μεγάλη.

Ο ίδιος, όπως είπε, ήταν κουρασμένος, αποκοιμήθηκε στο κρεβάτι και ξύπνησε όταν σηκώθηκε η μικρή για να φύγει από το δωμάτιο. Όπως ισχυρίστηκε «μουρμούριζε» κάτι, αλλά δεν έδωσε σημασία και συνέχισε τον ύπνο του.

Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς η ανιψιά του πήγε ξανά για διακοπές στο νησί και έμειναν ξανά όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι. Συνέχιζε να πηγαίνει στο δωμάτιό του για να βλέπει ταινίες και δεν έδειξε ότι είχε κάποιο πρόβλημα μαζί του.

Κατέθεσε ότι τα όσα του καταμαρτυρούν είναι παράξενα, εκφράζοντας την έκπληξή του.
Την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Γεώργιος Ρουμελιώτης.

Πηγή: dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.