Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Σε ιατροδικαστή η 15χρονη που κατήγγειλε συμμαθητή της για βιασμό – Συγκλονίζουν η μαθήτρια και η μητέρα της

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η καταγγελία για 16χρονο μαθητή στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου που φέρεται να βίασε τουλάχιστον δύο συμμ...







Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η καταγγελία για 16χρονο μαθητή στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου που φέρεται να βίασε τουλάχιστον δύο συμμαθήτριές του.

Το θέμα έγινε γνωστό από τον νομικό σύμβουλο και κάτοικο της περιοχής, Φώτη Γροντά.

Σήμερα η 15χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού πήγε σε ιατροδικαστή, συνοδευόμενη από τη μητέρα της και τον κ. Γροντά. Όπως είπε ο ίδιος, η ψυχολογική κατάσταση της μικρής και της οικογένειας είναι άθλια.

«Η μάνα δεν ξέρει τι να κάνει… Να θυμώσει, να εξοργιστεί, να κλάψει… Τα συναισθήματα είναι τόσο ανάμεικτα και αλληλοσυγκρουόμενα».

Όπως είπε ο ίδιος, «την κάλεσε χθες ο διευθυντής του σχολείου για να της πει ότι η δημοσιότητα βλάπτει το σχολείο. Αυτό τους νοιάζει. Έχουμε γίνει τόσο απάνθρωπη κοινωνία. Γι’ αυτό και θα πάω μετά και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για να επιλυθεί το θέμα, καθώς ο φερόμενος δράστης συνεχίζει να πηγαίνει κανονικά».

Σχετικά με την 15χρονη, ο κ. Γροντάς τόνισε ότι «ο 16χρονος παρέσυρε το κορίτσι λόγω της καλοσύνης και της αγνότητάς της. Ήθελε να τον βοηθήσει».

Τι λέει η 15χρονη που κατήγγειλε τον συμμαθητή της

H 15χρονη μιλώντας στο STAR είπε τα εξής:

«Είμαι σοκαρισμένη, δεν θέλω να πάω σχολείο, δεν αντέχω να πάω εκεί, είναι αδύνατον να τον βλέπω. Έπρεπε να μιλήσω στη μαμά μου γιατί δεν άντεχα να το κρατώ άλλο μέσα μου» και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που της το είπα νιώθω έτοιμη να αντιμετωπίσω αυτό που συνέβη, ελπίζοντας να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Συγκλονίζει η μητέρα της 15χρονης: Έχουν διαλυθεί οι ζωές μας

Συγκλονίζει και η μητέρα της 15χρονης, η οποία τονίζει μεταξύ άλλων ότι πρέπει να αποδοθεί Δικαιοσύνη και ότι η κόρη της δεν πρέπει να φοβάται το παραμικρό.

Όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο STAR, «το μόνο που με κρατά δυνατή και όρθια είναι να με βλέπει η κόρη μου δυνατή για να παίρνει δύναμη. Έχω χάσει τον ύπνο μου, έχουν διαλυθεί οι ζωές μας εξαιτίας κάποιου που πίστεψε ότι μπορεί να πράξει κάτι τόσο απαίσιο σε ένα 15χρονο πλάσμα».

Σύμφωνα με την ίδια, «θα κινηθούμε νομικά και θέλω να ξέρει το παιδί μου ότι δεν πρέπει να φοβάται το παραμικρό. Αυτός που έκανε ό,τι έκανε, θα τιμωρηθεί. Δικαιοσύνη όχι μόνο για το παιδί μου, αλλά για όλα τα παιδιά».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.