Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κολωνάκι: Το βασικό σενάριο μετά την πτώση 13χρονης από τον έκτο όροφο – Σε κρίσιμη κατάσταση το κορίτσι

Η είδηση πως ένα κορίτσι μόλις 13 ετών έπεσε από μεγάλο ύψος σε πολυκατοικία στο Κολωνάκι, προκάλεσε σοκ. Όλα έγιναν περίπου στις 19.30 το...







Η είδηση πως ένα κορίτσι μόλις 13 ετών έπεσε από μεγάλο ύψος σε πολυκατοικία στο Κολωνάκι, προκάλεσε σοκ.

Όλα έγιναν περίπου στις 19.30 το απόγευμα της Δευτέρας, 22.11.2021 και στο συγκεκριμένο σημείο στο Κολωνάκι προκλήθηκε πανικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το κορίτσι έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από όροφο πολυκατοικίας στην οδό Σπευσίπου και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Παίδων όπου διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είναι σε κρίσιμη κατάσταση και δίνει μάχη για την ζωή της.

Ένα δέντρο στο οποίο «έσκασε» το 13χρονο κοριτσάκι από τον 6ο όροφο του διαμερίσματος της οδόυ Σπευσίππου στο Κολωνάκι, ήταν αυτό που ανέκοψε την σφοδρότητα της πτώσης και του έσωσε τη ζωή.

Οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για το πώς έγιναν όλα, με κάποιες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ενδεχόμενο στιγμών έντασης μεταξύ της ανήλικης και του πατέρα της, πριν τελικά η 13χρονη βρεθεί στο κενό από τον έκτο όροφο…

Έτσι, αυτό που εξετάζεται, εκτός από το ενδεχόμενο του ατυχήματος, είναι να προηγήθηκε πριν την πτώση κάποιος διαπληκτισμός της μικρής με τον πατέρα της, καθώς το παιδί ζει στο διαμέρισμα του Κολωνακίου με τον έναν γονέα γιατί έχει χάσει τη μητέρα του από πολύ μικρή ηλικία. Δηλαδή, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η μαθήτρια φέρεται να ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα της, να κλείστηκε θυμωμένη στο δωμάτιό της και λίγο αργότερα θολωμένη να προέβη σε αυτή την κίνηση. Αυτό λένε κάποιες μαρτυρίες, τις οποίες οι αστυνομικοί προσπαθούν να επιβεβαιώσουν.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.