Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δυστύχημα στον ΗΣΑΠ με 1 νεκρό και 2 τραυματίες: Θρήνος για τον 41χρονο Πέτρο Γιάμαλη

Απαντήσεις για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στον ΗΣΑΠ ζητούν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑ.ΣΥ., ενώ ...







Απαντήσεις για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στον ΗΣΑΠ ζητούν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑ.ΣΥ., ενώ θρηνούν για τον 41χρονο συνάδελφό τους Πέτρο Γιάμαλη που έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκοντος. Από την σύγκρουση του ειδικού μηχανήματος έχουν τραυματιστεί ακόμα δύο εργαζόμενοι, οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Υπενθυμίζεται ότι το εργατικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ σημειώθηκε περίπου στις 04.40 τα ξημερώματα στον σταθμό στον Αγ. Νικόλαο, όταν μηχάνημα λείανσης των γραμμών αντιμετώπισε πρόβλημα στα φρένα του, με αποτέλεσμα την σύγκρουσή του με άλλο συρμό. Το ειδικό μηχάνημα λείανσης, όπως αναφέρουν εργαζόμενοι της ΣΤΑ.ΣΥ, ζυγίζει περίπου 15 τόνους και με ταχύτητα περίπου στα 50χλμ/ ώρα, που είχε αναπτύξει, ήταν αδύνατο να σταματήσει. Αυτός ήταν και ο λόγος που τοποθετήθηκε άλλος συρμός για να σταματήσει την ανεξέλεγκτη πορεία του.



Τα ερωτήματα γύρω από το δυστύχημα είναι πολλά, σύμφωνα με τα όσα λέει στο newsit.gr o πρόεδρος των εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ.. «Συρμοί ακόμα και του ’60 διαθέτουν emergency break» σημείωσε ο κ. Ρεβύθης. Μιλώντας στο newsit.gr, αναφέρει ότι θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις στα εξής: ποιος ήταν υπεύθυνος, ποιες διαδικασίες τηρήθηκαν, γιατί δεν λειτούργησαν τα emergency break και ποιος τα έλεγξε.




Με ανακοίνωσή τους, εργαζόμενοι της ΣΤΑ.ΣΥ εξέφρασαν την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του 41χρονου συναδέλφου τους, Πέτρου Γιάμαλη, και ζητούν απαντήσεις σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος και τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Οι συνάδελφοι του 41χρονου κάνουν λόγο για έναν έμπειρο εργοδηγό που αγαπούσε την δουλειά του.

Το Σωματείο Εργαζομένων στη ΣΤΑ.ΣΥ εξέφρασε την συμπαράστασή του στην οικογένεια του 41χρονου και καλεί την διοίκηση να διερευνήσει τα αίτια του δυστυχήματος. Επίσης, εύχονται ταχεία ανάρρωση και στους άλλους συναδέλφους του, οι οποίοι τραυματίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.