Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ.... Αναβαθμίζουν επικοινωνιακά τις παραβιάσεις... Άγκυρα προκαλεί Αθήνα με μηνύματα και βίντεο στο twitter!

    Οι «ανοιχτοί δίαυλοι» επικοινωνίας Αθήνας-Άγκυρας το μόνο που μας φέρνουν μέχρι στιγμής είναι ιταμές προκλήσεις από το καθεστώς Ερντογά...

   





Οι «ανοιχτοί δίαυλοι» επικοινωνίας Αθήνας-Άγκυρας το μόνο που μας φέρνουν μέχρι στιγμής είναι ιταμές προκλήσεις από το καθεστώς Ερντογάν που δείχνει να δοκιμάζει τις αντιδράσεις της ελληνικής κυβέρνησης. Μέχρι στιγμής δε φαίνεται να υπάρχει…σφυγμός.

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας προχώρησε σε άλλο επίπεδο τις παραβιάσεις στο Αιγαίο και τις «διαφημίζει» με μήνυμα-βίντεο στο twitter .

Το μήνυμα ανέλαβαν να «ερμηνεύσουν» τα τουρκικά ΜΜΕ που μεταξύ άλλων γράφουν:

«Η Τουρκία έστειλε σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση της Αθήνας, η οποία επιδιώκει να επεκτείνει τα χωρικά ύδατα στο Αιγαίο στα 12 μίλια, με την εκπαιδευτική πτήση που πραγματοποίησε με πολεμικά αεροσκάφη πάνω από τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου».
«Η κίνηση έδειξε την αποφασιστικότητα της Τουρκίας για την προστασία της Γαλάζιας Πατρίδας».
«Οι πτήσεις που πραγματοποίησε η Πολεμική Αεροπορία θεωρούνται προειδοποίηση προς την ελληνική κυβέρνηση, η οποία το τελευταίο διάστημα στηρίζεται σε ΗΠΑ και Γαλλία, ότι «κάνει λάθος».
«Παρά το αποστρατικοποιημένο καθεστώς των νησιών του Αιγαίου, όπως κατοχυρώνεται στη Λωζάνη, η παραβίαση ο εξοπλισμός των νησιών με βαρέα όπλα από την Αθήνα, θεωρείται ένδειξη εχθρικής στάσης απέναντι στην Τουρκία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.