Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπέρ Μπογδάνου η Λατινοπούλου: «Oι σκληρές αλήθειες να ειπωθούν χωρίς συνέπειες από το στόμα πολιτικών»

Θέση υπέρ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου πήρε η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τη διαγραφή ...







Θέση υπέρ του Κωνσταντίνου Μπογδάνου πήρε η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης, Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά τη διαγραφή του πρώτου από την κοινοβουλευτική ομάδα της κόμματος ενώ είχε προηγηθεί «θερμό επεισόδιο» στη Βουλή με τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου τάσσεται υπέρ του – πλέον – ανεξάρτητου βουλευτή αναφέροντας, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή της στο Twitter ότι «κάποτε να ξεπεράσουμε τα σύνδρομα απέναντι στον κομμουνισμό».

Σημειώνει ακόμα ότι «οι σκληρές αλήθειες πρέπει μια μέρα να μπορούν να ειπωθούν χωρίς συνέπειες από το στόμα πολιτικών».

«Λυπάμαι»

Μάλιστα η κ. Λατινοπούλου παραδέχεται ότι αυτές λέγονται μόνο σε πηγαδάκια πίσω από κλειστές πόρτες, ενώ δήλωσε ότι λυπάται.

Αναλυτικότερα η κ. Λατινοπούλου έγραψε: «Θέλω κάποτε να ξεπεράσουμε τη φοβικότητα κ τα σύνδρομά μας απέναντι στην αριστερά κ τον κομμουνισμό. Οι σκληρές αλήθειες πρέπει μια μέρα να μπορούν να ειπωθούν χωρίς συνέπειες από το στόμα πολιτικών κ όχι να λέγονται μόνο σε πηγαδάκια πίσω από κλειστές πόρτες.

Λυπάμαι».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.