Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κοινή άσκηση Ελλάδας-ΗΠΑ: Αμερικανικά άρματα μάχης M1A2 ABRAMS θα συναγωνιστούν τα Ελληνικά LEO2A4

Τα αμερικανικά πληρώματα των M1A2 ABRAMS θα συναγωνιστούν τους Έλληνες μαυροσκούφηδες Τα άρματα μάχης LEO2A4 θα επιδείξουν τις ικανότητές τ...







Τα αμερικανικά πληρώματα των M1A2 ABRAMS θα συναγωνιστούν τους Έλληνες μαυροσκούφηδες

Τα άρματα μάχης LEO2A4 θα επιδείξουν τις ικανότητές τους σε εκπαιδευτικό διαγωνισμό μαζί με τα άρματα μάχης M1A2 ABRAMS του αμερικανικού στρατού στην Ξάνθη.

Με τη συμμετοχή αμερικανικών τεθωρακισμένων στην Θράκη, άρματα μάχης θα αγωνιστούν στον χώρο ασκήσεων βολής, στο Πετροχώρι της Ξάνθης.

Μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί και ο διαγωνισμός Αρμάτων 2020 (Tank Challenge 2021) που διοργανώνει το Δ’ ΣΣ. Τα αμερικανικά πληρώματα των M1A2 ABRAMS θα συναγωνιστούν τους Έλληνες μαυροσκούφηδες.

Τάγματα αρμάτων της 12ης και 16ης Μεραρχίας Πεζικού μαζί με τις Αμερικανικές Μονάδες Τεθωρακισμένων θα συμμετάσχουν στους εκπαιδευτικούς αγώνες «Challenge 2021» που διοργανώνει για τέταρτη φορά φέτος η Διοίκηση του Δ' Σώματος στην Ξάνθη.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 1-5 Νοεμβρίου 2021 και στον διαγωνισμό θα επιδείξουν τις δεξιότητές τους τα ελληνικά άρματα μάχης LEO2A4, τα άρματα μάχης M1A2 ABRAMS του αμερικανικού στρατού και η άσκηση βολής θα πραγματοποιηθεί στο Πετροχώρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.