Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαρίν Λεπέν: Εάν εκλεγώ «τέλος» οι ΑΠΕ – Θα ξηλώσω τις ανεμογεννήτριες

Η ακροδεξιά υποψήφια για την γαλλική προεδρία Μαρίν Λεπέν δήλωσε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος της χώρας την επόμενη χρονιά θα σταματήσει όλες τ...







Η ακροδεξιά υποψήφια για την γαλλική προεδρία Μαρίν Λεπέν δήλωσε ότι αν εκλεγεί πρόεδρος της χώρας την επόμενη χρονιά θα σταματήσει όλες τις επιδοτήσεις για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειες και θα απομακρύνει όλες τις ανεμογεννήτριες από τη Γαλλία.

Η Λε Πεν, η οποία θα είναι υποψήφια του κόμματός της, του Εθνικού Συναγερμού, στις εκλογές του Απριλίου, έφτασε στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών το 2017 και αναμένεται να κάνει το ίδιο και στις επόμενες παρότι κάποιες πρόσφατες δημοσκοπήσεις έχουν δείξει ότι ο επίσης ακροδεξιός τηλεοπτικός αστέρας Ερίκ Ζεμούρ μπορεί να την κερδίσει αν αποφασίσει να είναι τελικά υποψήφιος.

«Ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά, αυτές οι πηγές ενέργειας δεν είναι ανανεώσιμες, είναι διακοπτόμενες.

»Αν εκλεγώ, θα σταματήσω κάθε κατασκευή αιολικού πάρκου και θα ξεκινήσω ένα μεγάλο έργο αποκαθήλωσης των ανεμογεννητριών», δήλωσε η Λεπέν στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL.

Η Λε Πεν πρόσθεσε ότι θα διακόψει τις επιχορηγήσεις για τα φωτοβολταϊκά και τις ανεμογεννήτριες, που όπως είπε επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της χώρας με έξι ως επτά δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως αλλά και τους λογαριασμούς ενέργειας των καταναλωτών.

Η Λε Πεν είπε ακόμη ότι θα παράσχει μεγάλη στήριξη στην πυρηνική βιομηχανία της Γαλλίας επιτρέποντας την κατασκευή πολλών νέων πυρηνικών αντιδραστήρων, χρηματοδοτώντας μια σημαντική αναβάθμιση του υπάρχοντος πυρηνικού «στόλου» και υποστηρίζοντας την κατασκευή μικρότερων σπονδυλωτών αεριοστροβιλικών αντιδραστήρων όπως έχει προτείνει ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.