Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κύπρος: Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση της Εθνικής Φρουράς «ΙΡΙΣ 2021» (pics+vid)

Ολοκληρώθηκε σήμερα η άσκηση της Εθνικής Φρουράς «ΙΡΙΣ 2021» με πραγματικά πυρά στο Πεδίο Βολής Καλού Χωριού. Το σενάριο της άσκησης αφορ...







Ολοκληρώθηκε σήμερα η άσκηση της Εθνικής Φρουράς «ΙΡΙΣ 2021» με πραγματικά πυρά στο Πεδίο Βολής Καλού Χωριού. Το σενάριο της άσκησης αφορούσε θερμό επεισόδιο με τρίτη χώρα.

Επιλαρχία γαλλικών αρμάτων μάχης ΑΜΧ-30Β2 της 2ας Ταξιαρχίας, μηχανοκίνητα τάγματα πεζικού με τεθωρακισμένα ΤΟΜΠ ΛΕΩΝΙΔΑΣ και τάγματα αντιαρματικών και βαρέων όπλων της 2ας και της 6ης Ταξιαρχίας, με σερβικά αυτοκινούμενα πυροβόλα 155 χιλιοστών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» (“NORA”) Μοίρας Πυροβολικού, με εναέρια ενίσχυση από τα γαλλικά αντιαρματικά ελικόπτερα «ΓΚΑΖΕΛ», μαζί με τα ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα «ΠΑΝΘΗΡΕΣ» ΜΙ-35, της 450 Μοίρας Ελικοπτέρων της Διοίκησης Αεροπορίας της Ε.Φ., σε συνδυασμό ταχύτατων επιχειρήσεων μετά από προκαταλήψεις που διενήργησαν ειδικά τμήματα των Δυνάμεων Καταδρομών επιχειρώντας με ταχείες καταρριχήσεις από ελικόπτερα και δράση ακριβείας ελεύθερων σκοπευτών των ΛΟΚ και συνεχή όγκο πυρών, έδειξαν και στους ξένους προσκεκλημένους στο παρατηρητήριο της «ΙΡΙΣ 2021» ακριβώς αυτό: «Η Εθνική Φρουρά ΔΕΝ ΧΩΡΑΤΕΥΕΙ».

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.