Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει και εγκαταλείπει ποδηλάτισσα στην Κρήτη

Σοκάρει το βίντεο με τη στιγμή της παράσυρσης 34χρονης ποδηλάτισσας από ΙΧ αυτοκίνητο στην Κρήτη. Το σοκαριστικό τροχαίο έλαβε χώρα το ...







Σοκάρει το βίντεο με τη στιγμή της παράσυρσης 34χρονης ποδηλάτισσας από ΙΧ αυτοκίνητο στην Κρήτη.

Το σοκαριστικό τροχαίο έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής 10 Οκτωβρίου, στην περιοχή της Αμμουδάρας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Παπανδρέου. Όπως αναφέρει το neakriti.gr, μία 34χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών που επέβαινε σε ποδήλατο και μετέβαινε στο χώρο εργασίας της, παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από διερχόμενο όχημα.

Άμεσα περαστικοί κινητοποιήθηκαν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε να παραλάβει την τραυματισμένη γυναίκα και να τη μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην σπονδυλική στήλη.

Ο οδηγός του οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο εγκατέλειψε την άτυχη γυναίκα και οι Αρχές αναζητούν στοιχεία για το μπλε αυτοκίνητο που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητά του.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το ΚΡΗΤΗ TV αποτυπώνεται η σοκαριστική στιγμή που η άτυχη γυναίκα παρασύρεται από το αυτοκίνητο και βρίσκεται βαριά χτυπημένη στο οδόστρωμα.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.