Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Θρίλερ με την απολογία των επτά αστυνομικών - Αναμένεται η απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα!

  Σε θρίλερ εξελίσσεται η απολογία των επτά αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα, αποτέλεσμα της οπ...

 



Σε θρίλερ εξελίσσεται η απολογία των επτά αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να χάσει τη ζωή του από πυροβολισμούς ένας 20χρονος Ρομά και να τραυματιστεί άλλος ένας.

Οι απολογίες των επτά αστυνομικών διήρκησαν σχεδόν 12 ώρες και πλέον αναμένεται η απόφαση για την αντιμετώπιση που θα έχουν.

Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση μετέβη στο Τζάνειο νοσοκομείο , προκειμένου να πάρει κατάθεση από τον τραυματισμένο Ρομά, ο οποίος νοσηλεύεται από την Παρασκευή τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί αρνήθηκαν το βαρύ κατηγορητήριο που τους έχει απαγγελθεί υποστηρίζοντας πως δεν είχαν ανθρωποκτόνο δόλο και ότι δεν σκόπευαν να ανοίξουν πυρά έναντι των επιβαινόντων στο όχημα.

Οι κατηγορούμενοι αναμένεται να καταθέσουν και στον εισαγγελέα και στη συνέχεια ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση τόσο των επτά αστυνομικών όσο και των δύο ανηλίκων Ρομά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.