Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκική εταιρεία προμηθεύει την ιρακινή κυβέρνηση μπαλόνια παρατήρησης

Η ιδιωτική τουρκική εταιρεία στρατιωτικής τεχνολογίας Otonom Teknoloji υπέγραψε σύμβαση με την ιρακινή κυβέρνηση για την προμήθεια αερόστα...







Η ιδιωτική τουρκική εταιρεία στρατιωτικής τεχνολογίας Otonom Teknoloji υπέγραψε σύμβαση με την ιρακινή κυβέρνηση για την προμήθεια αερόστατων παρατήρησης (αροστάτες) και άλλα συστήματα αεροπορίας.

Η σύμβαση περιλαμβάνει την προμήθεια μπαλονιών παρατήρησης, ανταλλακτικά και εκπαίδευση.

Η τουρκική εταιρεία, όπως αναφέρει το Defense News, αναπτύσσει πλατφόρμες εναέριας και περιπολικής παρατήρησης, συμπεριλαμβανομένων μπαλονιών παρατήρησης, σχεδιασμένων για τακτικές, επιχειρησιακές και στρατηγικές αποστολές.

Το μπαλόνι παρατήρησης DORUK μπορεί να λειτουργήσει σε υψόμετρο 1.500 μέτρων και να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο βάρους έως 500 κιλά. Ένα άλλο μοντέλο TREPEGOZ λειτουργεί σε υψόμετρο 3.000 μέτρων. Και τα δύο μπαλόνια μπορούν να λειτουργούν συνεχώς για μια εβδομάδα.

Η τουρκική εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα αερόστατα παρατήρησής της είναι κατάλληλα για προστασία λιμένων, προστασία ζωτικής σημασίας υποδομής, περιπολία και παρατήρηση και αποστολές συλλογής πληροφοριών και επικοινωνιών.

Όπως σημειώνεται τουρκική αντιπροσωπεία αγορών επισκέφθηκε τη Βαγδάτη στις αρχές του μήνα, μετά την οποία αναφέρθηκε ότι συζητήθηκε η αγορά τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών TB-2 και επιθετικών αεροσκαφών T-129 .

--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.