Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πέραμα: Στον εισαγγελέα αύριο Τετάρτη οι αστυνομικοί – Στο «πόδι» η ΕΛΑΣ με το φόβο επεισοδίων

Έχουν δοθεί εντολές για αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας σε όλους τους αστυνομικούς και κυρίως τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ενώ έχει δοθ...





Έχουν δοθεί εντολές για αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας σε όλους τους αστυνομικούς και κυρίως τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ ενώ έχει δοθεί εντολή, να φυλάσσονται και να γίνονται συχνές περιπολίες γύρω από αστυνομικά τμήματα και αστυνομικούς στόχους σύμφωνα με το Open.

Επίσης, έχει δοθεί εντολή στις αστυνομικές διευθύνσεις όλης της χώρας να μην επιτραπεί να κλείσει δρόμος από συγκέντρωση ατόμων.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του κλεμμένου αυτοκινήτου

«Ήρθαν αστυνομικοί και με ξύπνησαν από το σπίτι. Μου λέει: Το αυτοκίνητό σου πού είναι; Του λέω το έχω παρκάρει εδώ στη γωνία. Πάμε να το βρούμε. Πηγαίνω από εκεί, δε βρίσκω το αμάξι, είναι σπασμένα τζάμια κάτω… Και λέω: Μου το κλέψανε!»

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του μοιραίου αυτοκινήτου στον Αlpha, το ΙΧ που έκλεψαν οι δράστες και ακολούθησε η καταδίωξη, δεν είχε συναγερμό και ήταν παλιό, του 1998.

Την ίδια ώρα, ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε, ότι οι αστυνομικοί προειδοποίησαν πριν αρχίσουν να πυροβολούν. «Ναι, ναι, φώναζαν σταματήστε, σταματήστε!».

Όλο το επεισόδιο στο Πέραμα δεν αποκλείεται να έχει καταγραφεί από κάμερα. Ο οδηγός του λεωφορείου που ήταν στο σημείο, είπε ότι έχει εγκαταστήσει κάμερα στο όχημα για λόγους ασφαλείας. Μία κάμερα που έχει κάρτα μνήμης και στην οποία μπορεί να περιλαμβάνεται το μοιραίο περιστατικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.