Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε ΝΑΙ... Αντιπροσωπεία των Ταλιμπάν θα επισκεφτεί την Άγκυρα!

 Ο Μουτακί, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην Τουρκία το απόγευμα, θα έχει συνομιλίες με ορισμένους Τούρκους αξιωματούχους για θέματα αμοιβ...





 Ο Μουτακί, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην Τουρκία το απόγευμα, θα έχει συνομιλίες με ορισμένους Τούρκους αξιωματούχους για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, Εμιρχάν Μουτακί, έρχεται στην Άγκυρα για τις πρώτες επίσημες επαφές του νέου αφγανικού καθεστώτος με την Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από διπλωματικές πηγές, η αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Μουτάκι αναχώρησε για την Τουρκία με αεροπλάνο από τη Ντόχα, την πρωτεύουσα του Κατάρ. Ο Μουτακί, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην Τουρκία το απόγευμα, θα έχει συνομιλίες με ορισμένους Τούρκους αξιωματούχους για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Θα ληφθούν υπόψη ορισμένες αποφάσεις σχετικά με τη βελτίωση των σχέσεων, το εμπόριο, την ανθρωπιστική βοήθεια, τη μετανάστευση και τις αεροπορικές μεταφορές.

Σε συνάντηση με δυτικούς διπλωμάτες στη Ντόχα την Τρίτη, ο Μουτακί, είπε ότι «η αποδυνάμωση της αφγανικής κυβέρνησης δεν είναι προς το συμφέρον κανενός, επειδή οι αρνητικές επιπτώσεις αυτής της κατάστασης θα επηρεάσουν άμεσα την ασφάλεια και την οικονομία και τη μετανάστευση σε όλο τον κόσμο».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.