Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες»! Μέγιστη προσοχή στην Τουρκία -Αναμένονται ραγδαίες στρατιωτικές εξελίξεις

Γίνεται έντονα λόγος για παρουσία Ξένων Ενόπλων Δυνάμεων στην Τουρκία, που αναφέρεται σε πρόσφατο τουρκικό νομοσχέδιο που το προβλέπει. Ερν...







Γίνεται έντονα λόγος για παρουσία Ξένων Ενόπλων Δυνάμεων στην Τουρκία, που αναφέρεται σε πρόσφατο τουρκικό νομοσχέδιο που το προβλέπει. Ερντογάν και Μπαχτσελί δεν δίνουν εξηγήσεις...

Σε σημερινό του άρθρο, ο δημοσιογράφος Ahmet Takan στην εφημερίδα Korkusuz Ahmet Takan αποκάλυψε το θέμα που θα προκαλέσει κρίση στην Τουρκία την επόμενη εβδομάδα, αναφέροντας τα παρακάτω:

"Κάθε πρωί λέμε καλημέρα σε μια νέα κρίση!..

Η οικονομική κρίση, η ανεργία, η τρομοκρατία, η διαφθορά, οι γυναικοκτονίες είναι οι κρίσεις της ρουτίνας, της καθημερινότητας , ενώ προστίθενται νέες ανάλογα με τη διάθεση του παλατιού.

Μια μέρα ακούς: η κρίση του Προέδρου της Κεντρικής Τράπεζας, την επόμενη η κρίση των Πρεσβευτών...

Δεν είναι ξεκάθαρο πού, πώς και πότε θα εκραγεί η βόμβα, σαν να μην έφταναν τα καθημερινά μας προβλήματα!..

Λόγω των καινοτομιών που επιφέρει αυτό το τερατώδες καθεστώς, δεν μπορούμε να συζητήσουμε τι πρέπει να συζητηθεί για το μέλλον της Τουρκίας , για την κλιματική αλλαγή, το μέλλον της ενέργειας και του νερού, ενώ μάταια σπαταλάμε συνεχώς την ενέργειά μας…

Είμαι πολύ περίεργος πώς θα έχουν απήχηση τα αποτελέσματα των επισκέψεων του προέδρου του AKP Ταγίπ Ερντογάν στην Ιταλία στις 29-31 Οκτωβρίου (Διάσκεψη των G-20) και στην Αγγλία στις 1-2 Νοεμβρίου (Διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή). Επιτρέψτε μου να είμαι ειλικρινής. Προσπαθώ να προβλέψω τα στοιχεία κρίσης της επόμενης εβδομάδας.

Το θέμα «Η Παρουσία των Ξένων Ενόπλων Δυνάμεων στην Τουρκία», που συμπεριλήφθηκε στο νομοσχέδιο που περιλαμβάνει την αποστολή στρατευμάτων στο Ιράκ και τη Συρία, εξακολουθεί να με μπερδεύει. Παρ' όλες τις αντιδράσεις, το παλάτι πεισματικά δεν δίνει εξηγήσεις.

Οι ισχυρισμοί συνεχίζονται στα πολιτικά παρασκήνια όπου αναφέρονται από τις ειδικές δυνάμεις του Κατάρ μέχρι την άφιξη νέων στρατιωτικών δυνάμεων από τις ΗΠΑ…

Αφού ήπιαμε ποτήρι με κρύο νερό για τα F-35, διαπραγματευτήκαμε με τις ΗΠΑ για την προμήθεια νέων F-16 και τον εκσυγχρονισμό των υπαρχόντων. Οι συνομιλίες στην Άγκυρα δεν απέδωσαν κανένα αποτέλεσμα. Λέγεται ότι το παλάτι βρίσκεται σε συζητήσεις με το εβραϊκό λόμπι για υποστήριξη.. Η δουλειά μας αφήνεται να γίνει στη Γλασκώβη!

Αν δεν μπορέσει να συναντηθεί με τον Μπάιντεν, θα επιστρέψει ο Ταγίπ Ερντογάν στον «φίλο μου Πούτιν»;

Και στα βόρεια υπάρχουν καταιγίδες και μπόρες. Η Ουκρανία άρχισε να χρησιμοποιεί τα SİHA που αγόρασε από την Τουρκία ενάντια στις ρωσικές θέσεις στο Ντονμπάς. Οι γκρίνιες από τη Μόσχα μπορεί να γίνουν πιο δυνατές. Ο "λογαριασμός" μπορεί να πληρωθεί με έκρηξη στο Idlib!..

Η πολιτική μας για τη Συρία έχει γίνει εξαιρετικά απρόβλεπτη λόγω των τεταμένων σχέσεων τόσο με τις ΗΠΑ όσο και με τη Ρωσία.

Αυτό το θέμα " Η Παρουσία των Ξένων Ενόπλων Δυνάμεων στην Τουρκία" μπορεί να είναι για τον FSA, τον οποίο τροφοδοτούμε ; Ενεργούν υπό τον έλεγχο του TAF!... Άλλωστε, είναι συριακή ένοπλη δύναμη…

Είναι δύσκολο να προβλέψεις τι θα συμβεί! Πριν τελειώσει μια κρίση, αρχίσει μια άλλη. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς κρίση!"

Αναμένονται σημαντικές εξελίξεις την προσεχή εβδομάδα στην Τουρκία

Από τα παραπάνω στεκόμαστε στην πρόβλεψη του Τούρκου δημοσιογράφου για "παρουσία ξένων ενόπλων δυνάμεων στην Τουρκία" , το οποίο προσδιορίζει ως γεγονός ότι θα επισυμβεί την επόμενη εβδομάδα.

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.