Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έριχναν το κόστος... Εκλεβαν ακόμα και τη βενζίνη για το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν για τις κλοπές

Ακόμα και τη βενζίνη, που χρησιμοποιούσε στο επιχειρησιακό αυτοκίνητο, για να διαπράττει τις κλοπές έκλεβε ένα ζευγάρι, το οποίο έπεσε στα ...







Ακόμα και τη βενζίνη, που χρησιμοποιούσε στο επιχειρησιακό αυτοκίνητο, για να διαπράττει τις κλοπές έκλεβε ένα ζευγάρι, το οποίο έπεσε στα χέρια των στελεχών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ύστερα από τουλάχιστον εννέα κλοπές σε καταστήματα των Νοτίων Προαστίων.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, εδώ και τρεις μήνες μία 38χρονη Ελληνίδα και ένας 34χρονος από τη Βουλγαρία έβγαιναν τις νύχτες βόλτα με το αυτοκίνητο, επέλεγαν καταστήματα, προχωρούσαν στη διάρρηξή τους και άρπαζαν χρήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν στη Νέα Σμύρνη, με τη γυναίκα να είναι μέσα στο αυτοκίνητο και τον άντρα να περιεργάζεται τη γυάλινη πόρτα ενός καφέ με το κατσαβίδι στα χέρια. Είχαν μπει στο στόχαστρό τους, καθώς μέσα από βιντεοληπτικό υλικό είχαν ταυτοποιήσει τον 34χρονο, αλλά και το αυτοκίνητο. Όταν επιχείρησαν να τους ακινητοποιήσουν, ο άντρας προέβαλε σθεναρή αντίσταση και για αυτό, εκτός από τις κλοπές, τον κατηγορούν και για βία κατά υπαλλήλων.

Και οι δύο είχαν συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.