Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αλβανία-Τουρκία, εμβάθυνση της συνεργασίας στην εκπαίδευση και τον αθλητισμό

  Η υπουργός Παιδείας και Αθλητισμού της Αλβανίας, Έβις Κούσι, υποδέχθηκε τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Τουρκίας στην Αλβανία, Μουράτ Αχμ...

 





Η υπουργός Παιδείας και Αθλητισμού της Αλβανίας, Έβις Κούσι, υποδέχθηκε τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Τουρκίας στην Αλβανία, Μουράτ Αχμέτ Γιορούκ, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

Κατά τη συνάντηση συζήτησαν την εφαρμογή της διμερούς συμφωνίας για συνεργασία στον τομέα της εκπαίδευσης μεταξύ των δύο χωρών.

«Στη συνάντηση τονίσαμε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για την εφαρμογή της διμερούς συμφωνίας για τη συνεργασία στον τομέα της εκπαίδευσης μεταξύ Αλβανίας και Τουρκίας και συμφωνήσαμε για περαιτέρω εμβάθυνση κοινών πρωτοβουλιών και έργων», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κούσι.

Επίσκεψη επικεφαλής του RTÜK σε αλβανικά ιδρύματα

Ο Αντιπρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης της Τουρκίας -RTÜK,Ορχάν Καραντάς, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος ALSAR (‘φιλανθρωπικό ίδρυμα’) το οποίο χρηματοδοτείται από την Τουρκία.

Συνοδευόμενος από άλλα μέλη μιας αντιπροσωπείας, που ήρθαν στα Τίρανα για να παρακολουθήσουν ένα συνέδριο της AMA, της Αρχής Οπτικοακουστικών Μέσων, έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος ALSAR, Μεχντί Γκούρα.

Στη θερμή συνομιλία που συνόδευσε την επίσκεψη, οι φίλοι από την Τουρκία μυήθηκαν στην εκτεταμένη δραστηριότητα του Ιδρύματος ALSAR, την ανθρωπιστική, εκπαιδευτική και πολιτιστική του δράση προς όφελος της αλβανικής κοινωνίας.

Ο Αντιπρόεδρος του RTÜK ενημερώθηκε επίσης για τη συμβολή του Ιδρύματος ALSAR για την ενίσχυση των αλβανοτουρκικών σχέσεων, με τις προσπάθειες αξιοποίησης των ευκαιριών για περαιτέρω προώθησή τους.

Trt.net.tr
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.