Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η πρώτη συνέντευξη μετά την διαγραφή – Τα «δύο λάθη» και η μομφή για Δένδια

Ως ανεξάρτητος βουλευτής πια, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μια μέρα μετά την διαγραφή του από την Κοι...







Ως ανεξάρτητος βουλευτής πια, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μια μέρα μετά την διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, με προσωπική απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε το βράδυ της Τετάρτης, 06.10.2021, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ερωτηθείς αν τα όσα έχει πει είναι μια προσπάθεια να «ψαρέψει» ψήφους σε θολά νερά, είπε ότι «δεν λειτουργεί ως λαγός» και τόνισε ότι ο φιλελευθερισμός αφήνει εκτός κάθε είδους ολοκληρωτισμό.

Επιπλέον τόνισε πως «ο τρόπος που απευθύνθηκα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν συναινετικός και τον παρότρυνα να ψηφίσει την αμυντική συμφωνία», ενώ αναφερόμενος στην επίθεση του κατά του ΚΚΕ, ο κ. Μπογδάνος είπε πως «δεν κατηγόρησε κανέναν».

«Αλίμονο, αν η αναφορά βάσει ιστορικών πηγών στις αντεθνικές θέσεις του ΚΚΕ αντιβαίνει τις αρχές μας» είπε και πρόσθεσε ότι η αιτία της διαγραφής του ήταν ότι ακολούθησε την αντιπαράθεσή του με τον κ. Παφίλη.

Αναφορικά με την δημοσιοποίηση της λίστας της ντροπής με τα ονόματα των νηπίων, κάτι που προκάλεσε την… κίτρινη κάρτα πριν λίγες ημέρες, ο βουλευτής είπε πως «ζήτησα αμέσως συγγνώμη για την αναπαραγωγή των ονομάτων των νηπίων».

Επανερχόμενος στο θέμα της διαγραφής του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε ότι «ο κύριος πρωθυπουργός αποκόμισε μια εικόνα ότι είχε εκτραπεί η συζήτηση για την αμυντική συμφωνία σε μια ιδεολογική σύγκρουση».

«Λάθος» και τα τανκς και… μομφή στον Νίκο Δένδια

Αναφορικά με την παλαιότερη τοποθέτησή του για τα τανκς στην ΕΡΤ, απάντησε ότι «ήταν ένα λάθος» για να προσθέσει πως «δύο ήταν τα λάθη μου όλα κι όλα, αυτό με τα τανκς κι αυτό τα νήπια».

Μάλιστα, σημείωσε ότι «οι αρχές της αστικής δημοκρατίας επιτρέπουν αν όχι επιβάλουν στους βουλευτές να μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας», ενώ όταν η συζήτηση έφτασε στα όσα είπε χθες στην Βουλή και του επισημάνθηκε πως αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, ο κ. Μπογδάνος απάντησε: «Ο κ. Δένδιας είχε κακή ενημέρωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.