Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πόσο πιθανό είναι ένα επεισόδιο Ελλάδα-Τουρκία...;;; Θα έρθουν οι Γάλλοι...;;; Τι πιστεύουν οι Έλληνες

Πόσο πιθανό είναι ένα επεισόδιο Ελλάδα – Τουρκία; Τι πιστεύουν οι Έλληνες αποκαλύπτει η δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό του OPEN Ι...







Πόσο πιθανό είναι ένα επεισόδιο Ελλάδα – Τουρκία; Τι πιστεύουν οι Έλληνες αποκαλύπτει η δημοσκόπηση της ALCO για λογαριασμό του OPEN

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η δημοσκόπηση του OPEN από την εταιρεία Alco, αναφορικά με το πώς βλέπουν οι Έλληνες τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 ατόμων από τις 11 έως τις 16 Οκτωβρίου

Στο ερώτημα για τη Συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας, το 64% τη βλέπει θετικά, το 24% αρνητικά, ενώ 12% απάντησε «δεν ξέρω – δεν απαντώ». Για το αν πρέπει η Ελλάδα να βοηθήσει στρατιωτικά τη Γαλλία στη ζώνη Σαχέλ στην Αφρική, το 43% λέει πως δεν πρέπει, το 33% συμφωνεί, ενώ «δεν ξέρω – δεν απαντώ» απάντησε το 24%.

Για το αν η Γαλλία θα τηρήσει τη συμφωνία και θα στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στην Ελλάδα σε ενδεχόμενο επίθεσης από την Τουρκία το 32% απάντησε «μάλλον ναι», το 30% «σίγουρα ναι», το 13% «μάλλον όχι», το 11% «σίγουρα όχι» και το 14% «δεν ξέρω – δεν απαντώ».


«Πόσο πιθανό θεωρείτε η Τουρκία να προκαλέσει πολεμικό επεισόδιο με την Ελλάδα», ήταν η επόμενη ερώτηση με τους πολίτες να απαντούν:
45% απίθανο,
43% πιθανό
και 12% ΔΞ/ΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.