Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τους κρατάνε ΟΜΗΡΟΥΣ στην ΓΑΔΑ...!!! Την Τετάρτη η απολογία των 7 αστυνομικών για την καταδίωξη στο Πέραμα!

ΟΜΗΡΟΙ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΦΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ, ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ... (ΚΑΙ ΤΗΝ ...







ΟΜΗΡΟΙ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΑΦΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ, ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ... (ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ)

Οι 7 αστυνομικοί που συμμετείχαν στην καταδίωξη στο Πέραμα θα απολογηθούν στον τακτικό ανακριτή την Τετάρτη 27/10, μετά την απόφαση του εισαγγελέα Πειραιά.

Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο για την αιματηρή καταδίωξη, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 20χρονου οδηγού κλεμμένου αυτοκινήτου.

Οι έξι αστυφύλακες και ο ένας αξιωματικός (υπαστυνόμος) κρατούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Το χρονικό της καταδίωξης στο Πέραμα

Η καταδίωξη του κλεμμένου ΙΧ ξεκίνησε όταν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έκαναν νόημα στον οδηγό του αυτοκινήτου, όπου επέβαιναν τρία άτομα να σταματήσει για έλεγχο, αλλά ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε.

Στο Πέραμα, ο οδηγός εμβόλισε, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μηχανές της ΔΙΑΣ και τότε αστυνομικοί πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα. Παράλληλα, τραυματίστηκαν ένα ακόμη άτομο που επέβαινε στο όχημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.