Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγωδία στη Μυτιλήνη: 47χρονη μητέρα δύο παιδιών έδωσε τέλος στη ζωή της

Με τραγικό τρόπο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της μία 47χρονη σε χωριό της Μυτιλήνης – Η τραγική μητέρα κρεμάστηκε από δένδρο σε αγρόκτ...







Με τραγικό τρόπο αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της μία 47χρονη σε χωριό της Μυτιλήνης – Η τραγική μητέρα κρεμάστηκε από δένδρο σε αγρόκτημα

Την άτυχη γυναίκα μητέρα δύο παιδιών, εντόπισαν αργά το απόγευμα της Τρίτης (26/10) άτομα του συγγενικού της περιβάλλοντος απαγχονισμένη, σε αγροτική επιχείρηση της οικογένειας.

Η άτυχη 47χρονη μητέρα διέμενε μόνιμα στη Γέρα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν είχε παραπονεθεί για προβλήματα υγείας, οικονομικά η προσωπικά και τίποτα δεν προμήνυε το τέλος.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε απόμερη περιοχή στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας όπου η τραγική μητέρα απομονώθηκε και κρεμάστηκε από δένδρο σε αγρόκτημα.

Ο σύζυγος της 47χρονης είναι ελεύθερος επαγγελματίας και διατηρούσε κατάστημα ενώ γείτονες που γνώριζαν την γυναίκα δήλωσαν πως η 47χρονη ήταν χαμηλών τόνων και ασχολούταν με την οικογένεια της και τα οικιακά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 47χρονη είχε χάσει πριν ένα μήνα περίπου τον πατέρα της.

Έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους άνδρες του ΕΚΑΒ, δυστυχώς χωρίς θετικό αποτέλεσμα.

Με πληροφορίες από lesvospost.com. ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.