Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κηφισιά – Ο 40χρονος «Σαμουράι» αναρτούσε βίντεο κάνοντας επίδειξη των δεξιοτήτων του στο μαχαίρι

Ο 40χρονος, ντυμένος με στολή σαμουράι, πήρε το Σάββατο το πρωί το όπλο που φέρεται να είχε αγοράσει παράνομα πριν από μερικούς μήνες, και ...







Ο 40χρονος, ντυμένος με στολή σαμουράι, πήρε το Σάββατο το πρωί το όπλο που φέρεται να είχε αγοράσει παράνομα πριν από μερικούς μήνες, και πιθανότατα επιδείκνυε σε μια από τις πολλές φωτογραφίες με οπλισμό που ανέβαζε στο Facebook – κατέβηκε από το σπίτι του στη Νέα Ερυθραία, περπάτησε 50 μέτρα και βρέθηκε δίπλα στους δύο άνδρες, ηλικίας 43 ετών, οι οποίοι πραγματοποιούσαν εργασίες φυσικού αερίου, ανοίγοντας πυρ εναντίον τους.

Στις προσωπικές τους σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο άνδρας ανέβαζε φωτογραφίες με όπλα και ναρκωτικά ενώ μιλούσε συνεχώς για πολεμικές τέχνες και γυμναστική. Μάλιστα είχε αναρτήσει και αφίσα ομιλίας του καταδικασμένου για εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Σε ένα βίντεο φαίνεται να κάνει επίδειξη των δεξιοτήτων του στο μαχαίρι ενώ αλλού εμφανίζεται να κραδαίνει ένα σπαθί Σαμουράι.

«Τον συγκεκριμένο κύριο τον βλέπαμε συνήθως νυχτερινές ώρες, πάντα με κουκούλα στο κεφάλι, περπατούσε σχετικά προκλητικά, υπήρχαν φορές που σταματούσε και κοιτούσε τους ανθρώπους που ήταν στο πεζοδρόμιο στην αυλή τους χωρίς να μιλάει…» δηλώνει κάτοικος της περιοχής.

Ο δράστης φέρεται να είχε νοσηλευθεί δύο φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.