Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ στην Νέα Ερυθραία... ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο 40χρονος ΨΥΧΑΚΙΑΣ που σκότωσε ντυμένος σαμουράϊ....!!!

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός άντρα και ο τραυματισμός ενός δεύτερου σε απίστευτο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Νέα Ερυθραία. Δρ...









Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος ενός άντρα και ο τραυματισμός ενός δεύτερου σε απίστευτο επεισόδιο με πυροβολισμούς στη Νέα Ερυθραία.

Δράστης είναι ένας 40χρονος με ψυχολογικά προβλήματα, φωτογραφία του οποία έφερε κατά αποκλειστικότητα στη δημοσιότητα το iefimerida.gr.

Ο 40χρονος ντυμένος σαν σαμουράι, με στολή πολεμικών τεχνών, πήρε το όπλο του, κατέβηκε από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 50 μέτρα και έφτασε στο σημείο που ήταν οι δύο άντρες, στη λεωφόρο Τατοΐου, κάνοντας εργασίες φυσικού αερίου, και εντελώς απρόκλητα άρχισε να πυροβολεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, που έμενε σε πολυκατοικία στην οδό Σκουφά, αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Στο παρελθόν μάλιστα είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, ωστόσο το διάστημα αυτό βρισκόταν στο σπίτι του.

Ο δράστης ήταν γείτονας με το ένα από τα θύματά του. «Έχεις βάλει τον εργάτη να μου κάνει μαύρη μαγεία», φέρεται να είπε στον 43χρονο που κατέληξε και άρχισε να πυροβολεί, τουλάχιστον πέντε φορές.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.