Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

4 tips για να επιλέξουμε τσάντα για μια συνέντευξη

Μπορούμε να το παραδεχτούμε, γιατί σίγουρα όλοι το έχουμε περάσει κάποια στιγμή στη ζωή μας. Η αναζήτηση εργασίας είναι πραγματικά μια πολύ...



Μπορούμε να το παραδεχτούμε, γιατί σίγουρα όλοι το έχουμε περάσει κάποια στιγμή στη ζωή μας. Η αναζήτηση εργασίας είναι πραγματικά μια πολύ δύσκολη διαδικασία.

Όταν καταφέρνουμε να κλείσουμε επιτέλους αυτήν την πολυπόθητη συνέντευξη για δουλειά, αισθανόμαστε πραγματική αγαλλίαση. Στη συνέχεια, όμως, ξεκινά το άγχος. Τι θα φορέσουμε; Και ποια αξεσουάρ θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσουμε;

Ειδικά η τσάντα που θα επιλέξουμε, είναι μεγάλο ζήτημα. Και αυτό διότι πρόκειται για το πιο εμφανές αξεσουάρ. Ό,τι και αν κάνουμε, δεν μπορούμε να την κρύψουμε. Επομένως, είναι απαραίτητο να επιλέξουμε σωστά. Δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία να κάνουμε καλή πρώτη εντύπωση στους δυνητικούς εργοδότες μας.

Τι μπορούμε να κάνουμε

Να είμαστε professional

Πρέπει να προσπαθήσουμε να μην το παρακάνουμε με το χρώμα ή το στυλ της τσάντας. Τα πιο ουδέτερα χρώματα, χωρίς περιττά σχέδια είναι καλύτερη επιλογή σε σχέση με τη φούξια τσάντα που μας αρέσει πολύ. Παράλληλα, δεν είναι και περιοριστικά αφού μπορούν να συνδυαστούν πολύ καλά με κάθε outfit. Και δεν θα αποσπούν την προσοχή. Οι δερμάτινες τσάντες είναι πολύ elegant και ανθεκτικές. Προσδίδουν έναν αέρα σοβαρότητας και επαγγελματισμού, γι’ αυτό και είναι η καλύτερη επιλογή για τέτοιες περιπτώσεις.

Να διαλέξουμε το σωστό στυλ

Μπορούμε να επιλέξουμε δερμάτινες τσάντες ώμου και χειρός ή ένα backpack, αν και κάποιοι δεν θα συμφωνούσαν με το τελευταίο. Αν φροντίσουμε, όμως, να έχει το σωστό στυλ, δεν θα φαίνεται αντιεπαγγελματικό. Τα backpacks είναι άνετα, χωρούν πολλά πράγματα και μπορούμε να τα μεταφέρουμε πολύ πιο εύκολα. Είναι σημαντικό να προσέξουμε να μην έχει πολύ καθημερινό στυλ και να μην μοιάζει με σχολική τσάντα. Τα δερμάτινα backpacks είναι λίγο πιο επίσημα και εμπλουτίζουν καλύτερα ένα επαγγελματικό look. Όποια άλλη τσάντα και αν προτιμήσουμε, πρέπει να θυμόμαστε ότι δεν πρέπει να μοιάζει με μια τσάντα που θα παίρναμε μαζί σε μια βόλτα για καφέ ή σε ένα μπαρ. Μην ξεχνάτε πως η τσάντα που θα επιλέξετε πρέπει να σας κάνει να αισθάνεστε άνετα και να ταιριάζει με το professional look της ημέρας. Οι ames τσάντες θα απογειώσουν το outfit της ημέρας για τη συνέντευξη αρκεί να επιλέξετε το σωστό σχήμα και μέγεθος τσάντας.

Να μην διαλέξουμε τα εξής

Πλαστικές τσάντες, υφασμάτινες τσάντες που χρησιμοποιούμε για τα ψώνια ή τσάντες γυμναστηρίου δεν είναι καθόλου καλή ιδέα, προφανώς. Πρέπει να δείξουμε πως η συνέντευξη είναι προτεραιότητα μέσα στην ημέρα μας και όχι να φαίνεται σαν να είχαμε προετοιμαστεί να πάμε για ψώνια ή στο γυμναστήριο μετά.

Να έχουμε μια τσάντα μόνο για συνεντεύξεις

Έτσι, θα μπορέσουμε να τη διατηρήσουμε και σε καλή κατάσταση για περισσότερο. Παράλληλα, μπορεί να περιέχει πάντα όσα ξέρουμε ότι θα χρειαστούμε (π.χ. το βιογραφικό μας).

Αν ακολουθήσουμε τα παραπάνω, σίγουρα η διαδικασία επιλογής θα γίνει πιο εύκολη. Και λιγότερο αγχωτική!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.