Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βόλος: Ο πατέρας τού έκλεισε την τηλεόραση και ο 20χρονος του έριξε γροθιά

Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών επιβλήθηκε σε έναν 22χρον -σήμερα- ο οποίος τον Σεπτέμβριοτου 2019 χτύπησε τον πατέρα του, σε χωριό της περιοχή...







Ποινή φυλάκισης πέντε μηνών επιβλήθηκε σε έναν 22χρον -σήμερα- ο οποίος τον Σεπτέμβριοτου 2019 χτύπησε τον πατέρα του, σε χωριό της περιοχής του Αλμυρού στο Βόλο όταν του έκλεισε την τηλεόραση.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο πατέρας του νεαρού του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση δύο φορές, ο 20χρονος δεν τον άκουσε, ο πατέρας πήρε το τηλεκοντρόλ και έκλεισε την τηλεόραση, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τον χτυπήσει με γροθιά στη μύτη, προκαλώντας του μώλωπες και εκδορές, ενώ του έσκισε το χέρι.

Μάλιστα ο 20χρονος, που έκανε πολεμικές τέχνες, έστειλε στον πατέρα του απειλητικό μήνυμα, ότι κινδύνευε η ζωή του. Ο νεαρός, κατά την απολογία του φάνηκε ότι το μετάνιωσε και ζήτησε συγνώμη από τον πατέρα του, τη μητέρα του και τον μικρότερο αδελφό του αναφέρει το magnesianews.gr.

Μεγάλωσε με βία και τρομοκρατία

Ο συνήγορος του πατέρα του κατηγορούμενου ισχυρίστηκε ότι ο νεαρός είναι επικίνδυνος, να διαπράξει κάτι ακόμη πιο σοβαρό και για το λόγο αυτό ζήτησε την παραδειγματική του τιμωρία, ώστε να συνετιστεί.

Ο συνήγορος υπεράσπισης κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι το παιδί μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον με βία, τρομοκρατία και φασιστικό περιβάλλον και σήμερα, σε συμμόρφωση απόφασης να μην πλησιάζει το σπίτι του πατέρα του, ο νεαρός ζει σε ένα δωμάτιο 2Χ2, χωρίς θέρμανση και ζεστό νερό και για να επιβιώσει μαζεύει ελιές, με 500€ τον μήνα. Επίσης ανέφερε ότι ο ηλικιωμένος άνδρας μίλησε άσχημα στο παιδί του και γι’ αυτό αντέδρασε βίαια και ζήτησε συγνώμη για την πράξη του.

Τελικά το Δικαστήριο καταδίκασε τον νεαρό σε φυλάκιση 5 μηνών με αναστολή, καθώς τον έκρινε ένοχο για ενδοοικογενειακή βλάβη σε βάρος του πατέρα του, μπροστά στον ανήλικο αδελφό του, αναγνωρίζοντάς του τα ελαφρυντικά της μετεφηβικής ηλικίας και της ανάρμοστης συμπεριφοράς του εγκαλούντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.