Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κι ας έφαγε 15 χρόνια... Σε μια εξαετία ΤΟ ΠΟΛΥ θα είναι εκτός φυλακής η Έφη Κακαράντζουλα...

Το δικαστήριο επέβαλε στην κατηγορούμενη ποινή κάθειρξης 15 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και ακόμα 3 μήνες για το πλημμέλημα της απ...







Το δικαστήριο επέβαλε στην κατηγορούμενη ποινή κάθειρξης 15 ετών για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και ακόμα 3 μήνες για το πλημμέλημα της απείθειας. Αντίστοιχη ήταν και η εισαγγελική πρόταση που είχε προηγηθεί.

Νωρίτερα οι δικαστές απάντησαν ομόφωνα όχι σε ελαφρυντικό στην κατηγορούμενη που ζήτησε να της αναγνωρίσουν το ελαφρυντικό του σύννομου βίου.

Εν αναμονή και της οριστικής απόφασης του Εφετείου σχετικά με τα χρόνια που θα παραμείνει στη φυλακή η Κακαράντζουλα, υπενθυμίζεται ότι θα εκτίσει τα 3/5 της ποινής, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπου 6 χρόνια θα είναι ελεύθερη, αφού είναι στη φυλακή ήδη 1,5 χρόνο ενώ έχει κάει και λογικά θα κάνει και μεροκάματα στο σωφρονιστικό ίδρυμα.

Όλα αυτά εφόσον δεν μειωθεί η ποινή της στο Εφετείο, ενώ το δικαστήριο αναμένεται να αποφασίσει κατά του ανασταλτικού χαρακτήρα, δηλαδή να μην μπορεί να αφεθεί ελεύθερη μέχρι την τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.