Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νερό και Χώμα από τον Ποταμό Έβρο προσέφεραν ως δώρο οι μαχητές της 12ης Μεραρχίας στο Στρατηγό Φλώρο

Νερό και χώμα από τον ποταμό Έβρο, μαζί με την Ελληνική Σημαία από το φυλάκιο των Κήπων Έβρου, προσέφερε η 12η Μεραρχία στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ...






Νερό και χώμα από τον ποταμό Έβρο, μαζί με την Ελληνική Σημαία από το φυλάκιο των Κήπων Έβρου, προσέφερε η 12η Μεραρχία στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος συντόνισε με επιτυχία μία από τις καλύτερες διακλαδικές, εθνικές ασκήσεις που έγιναν στην χώρα μας.

Έχοντας στον πλευρό του και τους τρεις Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη και Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη, ο Αργηγός ΓΕΕΘΑ, παρέλαβε με συγκίνηση και περηφάνια , το πολύ ξεχωριστό, αναμνηστικό δώρο του σχηματισμού της Αλεξανδρούπολης, το οποίο ως ο επικεφαλής του στρατεύματος, που αντιμετώπισε επιτυχώς την περυσινή απόπειρα εισβολής στον Έβρο, είναι ο πρώτος που το δικαιούται.

Νερό και χώμα από το ποτάμι του Έβρου, που όπως απέδειξε το Δ’ΣΣ με τις δύο μεραρχίες του, την 12η και 16η, δεν πρόκειται να διαβεί ποτέ κανείς.

Η Ελληνική Σημαία θα κυματίζει περήφανα σε όλα τα φυλάκια της οριογραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.