Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γαλλία: Αστυνομικός με taser σημάδεψε για πλάκα συνάδελφό της, την ώρα που οδηγούσε -Η συνέχεια ήταν χαοτική

 Μια απίστευτη ιστορία που εμπλέκει έξι αστυνομικούς της πόλης Ρουμπέ στη βόρεια Γαλλία, μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ. Το βράδυ του Σαββάτου 28...








 Μια απίστευτη ιστορία που εμπλέκει έξι αστυνομικούς της πόλης Ρουμπέ στη βόρεια Γαλλία, μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Το βράδυ του Σαββάτου 28 Αυγούστου, έξι άνδρες του σώματος επιβολής της τάξης αποχωρούσαν από την υπηρεσία τους με ένα περιπολικό του αστυνομικού τμήματος. Στη διαδρομή και καθώς μέσα στο αυτοκίνητο το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εύθυμο, μια αστυνομικός θεώρησε σκόπιμο να βγάλει το taser (όπλο ηλεκτροσόκ) της και να το στρέψει προς τον οδηγό.

Η συνέχεια αποδείχτηκε χαοτική. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούστηκε με σταθμευμένο όχημα στην πόλη, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς

Σαν να μην έφτανε αυτό, οι αστυνομικοί από τη Γαλλία θεώρησαν φρόνιμο να εγκαταλείψουν το σημείο του ατυχήματος, χωρίς να ενημερώσουν για το συμβάν. Ήταν ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος αντιλήφθηκε το περιστατικό και ειδοποίησε τους… συναδέλφους των δραστών.

Αντιμέτωποι με βαριές ποινές οι αστυνομικοί στη Γαλλία

Τρεις εξ αυτών θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις συνέπειες του νόμου, ακόμη και με παύση από τα καθήκοντά τους για τα κατορθώματά τους, το βράδυ του Σαββάτου στη βόρεια Γαλλία.

Η αστυνομικός που άνοιξε πυρ με το υπηρεσιακό taser της, αντιμετωπίζει κατηγορίες άσκοπης χρήσης υπηρεσιακού όπλου χωρίς αδειοδότηση και απειλής κατά της ζωής, ενώ οι δύο συνάδελφοί της βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της εγκατάλειψης από το σημείο του ατυχήματος.

«Ήταν ένα παιχνίδι που εκτροχιάστηκε»

«Ήταν ένα παιχνίδι που εκτροχιάστηκε» δήλωσε ο συνήγορος της αστυνομικού, που ελπίζει στην επιείκεια των αστυνομικών αρχών. «Οι αστυνομικοί είχαν μόλις τελειώσει τη βάρδιά τους. Δεν υπήρξε καβγάς ή φασαρία, απλά διασκέδαζαν σαν ηλίθιοι» υποστήριξε ο ίδιος.

«Η πελάτης μου ενεργοποίησε το taser με την μικρότερο δυνατή ισχύ» συνέχισε ο δικηγόρος που ωστόσο σημείωσε πως θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική όταν χρησιμοποιεί όπλα όπως ένα taser.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.