Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΑΜΑΛ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!!!! Κάτοικοι και Πατριώτες ΑΚΥΡΩΣΑΝ τη βόλτα της μουσουλμάνας κούκλας στο Μεταξουργείο! Ομολογία ήττας από τους «αλληλέγγυους»

Ας δούμε πρώτα πως μεταφέρει την είδηση της ακύρωσης καθεστωτικό μέσο «Επεισόδια, με ρίψεις χειροβομβίδων κρότου – λάμψης από την αστυνομία,...




Ας δούμε πρώτα πως μεταφέρει την είδηση της ακύρωσης καθεστωτικό μέσο


«Επεισόδια, με ρίψεις χειροβομβίδων κρότου – λάμψης από την αστυνομία, σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Πλατεία Καραϊσκάκη στο Μεταξουργείο. Στο σημείο, ήταν προγραμματισμένη συγκέντρωση μελών ακροδεξιών ομάδων, τα οποία προσπάθησαν με συνθήματα να ακυρώσουν την εκδήλωση για την υποδοχή της μαριονέτας «προσφυγοπούλας Αμάλ» – στόχος που, δυστυχώς, επετεύχθη – καθώς στο Μεταξουργείο ήταν ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας της στην Αθήνα...»

Και φυσικά δεν θα μπορουσαμε να παραλείψουμε την ομολογία ήττας από την "Αυγή" που γράφει:

Λίγα λεπτά μετά τις 20.00 τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στους αντιφασίστες με χημικά, εξαπολύοντας ανθρωποκυνηγητό, ενώ από το μένος τους δεν γλίτωσαν και περαστικοί. Η κατάσταση στο Μεταξουργείο για αρκετά λεπτά ήταν αποπνικτική από τα χημικά. Παράλληλα, έγιναν τουλάχιστον μία προσαγωγή. Στην αντιφαστική συγκέντρωση βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο επικεφαλής της Ανοιχτής Πόλης Νάσος Ηλιόπουλος.... «Για λόγους πέρα από τον έλεγχό μας το σημερινό event του The Walk στο Μεταξουργείο δεν θα πραγματοποιηθεί όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί. Σας ευχαριστούμε για την θερμή υποστήριξη και τη μεγάλη αγκαλιά που έχετε χαρίσει όλοι στη Μικρή Αμάλ» αναφέραν νωρίτερα οι διοργανωτές.

Δείτε και την ανακοίνωση ομολογία ήττας των διοργανωτών





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.