Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αφγανιστάν: Ταλιμπάν περιέφεραν στους δρόμους άνδρα με λάστιχα αυτοκινήτου περασμένα στον λαιμό του επειδή τα έκλεψε

Οι Ταλιμπάν περιέφεραν έναν άνδρα στους δρόμους της πόλης Τζελαλαμπάντ στο Αφγανιστάν φορώντας του στον λαιμό δύο λάστιχα αυτοκινήτου που ε...





Οι Ταλιμπάν περιέφεραν έναν άνδρα στους δρόμους της πόλης Τζελαλαμπάντ στο Αφγανιστάν φορώντας του στον λαιμό δύο λάστιχα αυτοκινήτου που είχε κλέψει.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό μεταφέρει ο ιστότοπος Afghan Urdu στην σελίδα του στο Twitter, αναφέροντας ότι οι μαχητές των Ταλιμπάν περιέφεραν τον άνδρα πάνω σε ένα φορτηγάκι, μετά τη σύλληψή του.

«Στο Τζελαλαμπάντ συνελήφθη άνδρας που έκλεψε δύο λάστιχα αυτοκινήτου. Και τα δύο λάστιχα είχαν περαστεί στο λαιμό του κλέφτη, τον οποίο περιέφεραν στην πόλη», αναφέρεται στο κείμενο.

Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην εν λόγω σελίδα φαίνεται ότι στην καρότσα του τζιπ δίπλα στους ένοπλους στέκεται ένας άνδρας, από τον λαιμό του οποίου κρέμονται τα λάστιχα που είναι βαμένα με χρυσό χρώμα.

Η τιμωρία αυτή αποτελεί προειδοποίηση για άλλους κλέφτες, σύμφωνα με τους Ταλιμπάν οι οποίοι έχουν ανακοινώσει ότι θα επιβάλλουν την τάξη στην χώρα εφαρμόζοντας σκληρά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.