Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης οπαδών της ΑΕΚ σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού

Η στιγμή της επίθεσης οπαδών της ΑΕΚ σε σύνδεσμο των οπαδών του Παναθηναϊκού στα Κάτω Πατήσια, αργά το βράδυ της Τετάρτης (22.09.2021)...





Η στιγμή της επίθεσης οπαδών της ΑΕΚ σε σύνδεσμο των οπαδών του Παναθηναϊκού στα Κάτω Πατήσια, αργά το βράδυ της Τετάρτης (22.09.2021).

Όπως φαίνεται και από το video που σας παρουσιάζει το Newsit.gr, οι περισσότεροι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους τη στιγμή του “ντου” στον σύνδεσμο των οπαδών του Παναθηναϊκού στα Κάτω Πατήσια.

Πλησιάζοντας το κτήριο, φαίνεται πως έγιναν αντιληπτοί από κάποιους οπαδούς του “τριφυλλιού”, αφού ακούγονται διάφορα… γαλλικά. Στη συνέχεια, οι οπαδοί της ΑΕΚ παραβίασαν την πόρτα στο ισόγειο και προσπάθησαν να ανέβουν τα σκαλιά προς τον σύνδεσμο, κρατώντας πυρσούς, πυροσβεστήρα αλλά και αιχμηρά αντικείμενα.

Σε εκείνο το σημείο είχαμε πιθανότατα και τον τραυματισμό δύο ατόμων (ένας με χτυπήματα στο πόδι και άλλος ένας στο κεφάλι), αφού φαίνεται ξεκάθαρα ένας από αυτούς που ανέβαιναν τη σκάλα, να χτυπάει κάποιους με ένα αντικείμενο.

Ακολούθησε η οπισθοχώρηση και η φυγή τους από το κτήριο. Οι οπαδοί επιβιβάστηκαν στα μηχανάκια που είχαν παρκάρει κοντά και τράπηκαν σε φυγή. Συνολικά έγιναν τρεις συλλήψεις μετά το “πέσιμο” στον σύνδεσμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.