Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γαλλία: Ο ακροδεξιός δημοσιογράφος που θέλει να γίνει πρόεδρος τα έβαλε με τον Τύπο

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Ερίκ Ζεμούρ, ο διάσημος Γάλλος δημοσιογράφος και συγγραφέας που ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο τ...





Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Ερίκ Ζεμούρ, ο διάσημος Γάλλος δημοσιογράφος και συγγραφέας που ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο της Γαλλίας κλέβοντας ψήφους από την σταρ της Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν, στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Ζεμούρ έκανε μήνυση στα περιοδικά «Paris Match» και «Voici» καθώς δημοσίευσαν φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή.

Σε μία απ΄αυτές, ο Γάλλος δημοσιογράφος και συγγραφέας απολαμβάνει το μπάνιο του έχοντας στο πλευρό του την ερωμένη και σύμβουλό του στην προεκλογική εκστρατεία, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», Σαρά Ναφό.

Πρόκειται για μία νεαρή και ταλαντούχα δικαστίνα, ετών 28. Εκείνος είναι 63...

Ο Γαλλοεβραίος Ζεμούρ είναι επί 40 χρόνια παντρεμένος με την Mιλέν Τσιχπορτίχ και πατέρας τριών παιδιών.

Όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος, ο Ζεμούρ έκανε μήνυση στα δύο περιοδικά που εισέβαλαν στην προσωπική ζωή γιατί θέλει να είναι άσπιλο και αμόλυντο το όνομά του εφόσον δοκιμάσει την τύχη του στην πολιτική στις εκλογές του 2022.

«Τι ρόλο παίζει αυτή η νεαρή ταλαντούχα Γαλλίδα στην προεκλογική εκστρατεία του αγωνιστή Ζεμούρ; Εδώ και μήνες η νεαρή δικαστίνα, μέλος στο Ελεγκτικό Συνέδριο, είναι στο πλευρό του», σχολιάζει το γαλλικό περιοδικό Paris Match.

Η Κναφό είναι Εβραία. Γεννήθηκε το 1993 στο Pavillons-sous-Bois στο Seine-Saint-Denis και είναι μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.


Στη χώρα του, ο Ζεμούρ είναι γνωστός για τις ακροδεξιές απόψεις του και τις θεωρίες του για τον θεσμό της οικογένειας. «Δεν υπάρχει έρωτας μέσα σ΄έναν γάμο», όπως έχει πει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει στους οικείους του ότι όσες γυναίκες ασχολούνται σήμερα με την πολιτική, είναι επειδή έχουν κοιμηθεί... με άνδρες.

Αντιτίθεται στην ισότητα των δύο φύλων και θεωρεί ότι οι φεμινίστριες έχουν ευνουχίσει τους άνδρες.

Ο Ερίκ Ζεμούρ γεννήθηκε στο Moντρέιγ στις 31 Αυγούστου του 1958 από αλγερινούς γονείς. Ο ίδιος δηλώνει Γαλλοεβραίος. Μεγάλωσε στο Ντρανσί και αργότερα στην περιοχή Château Rouge στο Παρίσι. Θαυμάζει απεριόριστα τη μητέρα και τη γιαγιά του. Ο πατέρας του, όπως λέει, ήταν συχνά απών από το σπίτι και στην πραγματικότητα τον μεγάλωσαν οι δύο γυναίκες της ζωής του: αυτές του έμαθαν να είναι άντρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.