Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Ηρωικός αστυνομικός «βουτά» σε φλεγόμενο αμάξι και βγάζει αναίσθητο άνδρα

 Ενας αστυνομικός στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας έβγαλε μέσα από τις φλόγες έναν αναίσθητο άνδρα, μέσα στο αυτοκίνητό του που είχε πάρει φωτιά...




 Ενας αστυνομικός στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας έβγαλε μέσα από τις φλόγες έναν αναίσθητο άνδρα, μέσα στο αυτοκίνητό του που είχε πάρει φωτιά.

Το ηρωικό επίτευγμα που διαδραματίστηκε στον αυτοκινητόδρομο 101, το έπιασαν οι κάμερες ενός πυροσβεστικού οχήματος που είχε μεταβεί στο σημείο για να συνδράμει στην κατάσβεση. Στο υλικό φαίνεται ο αρχάριος αστυνομικός, Πέδρο Γκαρσία, να τρέχει κοντά στο φλεγόμενο όχημα και να σέρνει τον άνδρα στο οδόστρωμα, μακριά από τον κίνδυνο.

Ο άτυχος οδηγός, που είχε προλάβει να ανοίξει την πόρτα, αλλά όχι να απομακρυνθεί από το αυτοκίνητο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με άγνωστης έκτασης τραύματα, όπως δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι.

Ο Γκαρσία εργάζεται ως αστυνομικός μόλις για οκτώ μήνες, αλλά είπε ότι όταν είδε το αυτοκίνητο να τυλίγεται στις φλόγες, χρειάστηκε να επιστρατεύσει την εκπαίδευσή του. «Αυτό που περνούσε από το μυαλό μου, ήταν απλά το εξής: "Πρέπει να τον βγάλω τώρα. Οσο ρηγορότερα τόσο το καλύτερο". Νομίζω ότι μετά από δευτερόλεπτα οι φλόγες έγιναν πιο έντονες».

Ο ίδιος τόνισε ότι η έντονη θερμότητα τον δυσκόλεψε να βγάλει τον άνδρα από το αυτοκίνητο. «Τα παπούτσια του είχαν λιώσει στο πάτωμα», επισήμανε χαρακτηριστικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.