Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΞΥΛΟ στην Σταυρούπολη...!!! Ομάδα νεαρών επιτέθηκε και διέλυσε ΔΗΘΕΝ «αντιφασιστική» συγκέντρωση στην πλατεία Τερψιθέας...!!!

Νέος γύρος έντασης έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης - Τα επεισόδια ξέσπασαν στην πλατεία Τερψιθέας, λίγο πριν την αντιφασιστική συγκέντρωση που ...





Νέος γύρος έντασης έξω από το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης - Τα επεισόδια ξέσπασαν στην πλατεία Τερψιθέας, λίγο πριν την αντιφασιστική συγκέντρωση που ήταν προγραμματισμένη.

Νέος γύρος επεισοδίων κοντά στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης το απόγευμα της Τετάρτης, όπου σύλλογοι φοιτητών, εκπαιδευτικοί και εργατικά σωματεία θα πραγματοποιούσαν αντιφασιστική συγκέντρωση. Για λίγα λεπτά η πλατεία Τερψιθέας μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, καθώς εκτοξεύθηκαν πυρσοί, μολότοφ και κροτίδες.

Η ομάδα επιτέθηκε στους συγκεντρωμένους, οι οποίοι αντέδρασαν, ενώ διμοιρία των ΜΑΤ έσπευσε στο σημείο όπου και έγινε περιορισμένη χρήση χημικών. Λίγα λεπτά αργότερα προσήχθησαν περίπου 10 άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι το φοιτητικό συλλαλητήριο προγραμματίστηκε στις 18.30 ως απάντηση των φοιτητών στους ανήλικους μαθητές και τα βίαια επεισόδια που εκτυλίχθηκαν τόσο την Τρίτη, όσο και σήμερα το πρωί, έξω από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.