Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καταγγελία στην Γλυφάδα: Άνδρας δολοφονεί γάτες στην περιοχή ανενόχλητος

  Εδώ και περίπου 3 μήνες ένας άνδρας δολοφονεί αδέσποτες γάτες, με τρόπο βάναυσο και παρά τις καταγγελίες των κατοίκων, παραμένει ασύλληπτ...

 





Εδώ και περίπου 3 μήνες ένας άνδρας δολοφονεί αδέσποτες γάτες, με τρόπο βάναυσο και παρά τις καταγγελίες των κατοίκων, παραμένει ασύλληπτος.

Το πρώτο περιστατικό θανάτωσης γατιών με σουγιά, στο Γκόλφ Γλυφάδας συνέβη την Κυριακή 14 Ιουνίου 2021. Μια εκ των κατοίκων που καταγγέλλουν τα γεγονότα στο Νewsbeast (τα στοιχεία τους στη διάθεση του site) περιγράφει τα εξής: «Το περιστατικό συνέβη στις 00.45 περίπου στην οδό Κανάρη. Παρών ήταν ένας κάτοικος Γλυφάδας, με το ποδήλατο του. Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έφτασε και η κοπέλα του.

Ο άντρας αυτός είχε ήδη σκοτώσει με μαχαίρι μια γάτα και μπροστά στα μάτια του φίλου μας, με τον ίδιο τρόπο, σκότωσε άλλη μια, την οποία έπιασε από το λαιμό. Ο φίλος μας άρχισε να του φωνάζει: ‘τι κάνεις εκεί’;, για να του απαντήσει ο άντρας με τον πλέον κυνικό τρόπο: ‘πες στη γάτα να σου πει’».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις περιγραφές των κατοίκων ο ασύλληπτος ακόμα φερόμενος δράστης μετά το σφάξιμο των γατιών με σουγιά και την πολτοποίηση τους σε κολώνες, σταμάτησε σε ένα συνοικιακό φούρνο για να πλύνει τα πόδια του στη βρύση του καταστήματος. Οι κάτοικοι υποστηρίζουν πως τόσο ο φύλακας του φούρνου όσο και η κάμερα του καταστήματος «είδαν» τον δράστη αλλά παραμένει ακόμα αναπάντητο το ερώτημα αν τελικά η αστυνομία ζήτησε και/ή πήρε υλικό από τη συγκεκριμένη κάμερα.

«Σ.Π.Α.Ζ και δήμαρχος δεν κυνηγούν δυνατά το θέμα»

Όπως συνεχίζουν να μας περιγράφουν οι κάτοικοι, λίγα μέτρα παρακάτω, στην οδό Κανάρη, το ίδιο βράδυ άλλες τρεις γάτες δολοφονήθηκαν με τον ίδιο τρόπο. «Πλέον από τα έντεκα γατιά που φροντίζαμε σε εκείνο το σημείο δεν έχει μείνει κανένα» μας λέει η κάτοικος που επί δύο μήνες πηγαινοέρχεται μεταξύ γραφείου δημάρχου- ΣΠΑΖ- αστυνομίας και εισαγγελέως ζώων χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Την ίδια στιγμή, ο φερόμενος δράστης συνεχίζει απ’ ο , τι φαίνεται το έργο του και σε άλλους δρόμους της περιοχής όπως για παράδειγμα στην οδό Μιαούλη, εκεί όπου οι κάτοικοι βρήκαν κι άλλα δολοφονημένα γατιά.

Και όλα αυτά, την ώρα που το ζευγάρι των κατοίκων οι οποίοι είδαν τον δράστη…επί τω έργω κατέθεσαν άμεσα στην αστυνομία ο,τι είχαν δει με τα ίδια τους τα μάτια.

Μάλιστα, το ίδιο βράδυ ένα περιπολικό της αστυνομίας έφτασε μετά από κλήση στο σημείο και κατέγραψε το συμβάν. «Έχουμε μπλέξει στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και δυστυχώς αυτός ο “άνθρωπος” συνεχίζει να θανατώνει ζωάκια με τόσο βασανιστικό τρόπο» λέει στο Newsbeast η αγανακτισμένη κάτοικος, η οποία συμπληρώνει: «έχω προσωπικά ενημερώσει την ιδιαιτέρα του δημάρχου, το δήμαρχο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, την ασφάλεια, την αστυνομία και πόρτα πόρτα τρία τετράγωνα όλους όσους ταΐζουμε αδέσποτα. Όσον αφορά στον Σ.Π.Α.Ζ (Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων) δε συναινεί στο να κυνηγήσει αποφασιστικά το θέμα. Μια από τις δικαιολογίες που μας δίνει είναι ότι οι καταγγελίες των κατοίκων πρέπει να γίνουν επώνυμα. Παρ’ όλα αυτά, το περιστατικό έχει καταγγελθεί στην αστυνομία και ο ΣΠΑΖ δεν κοινοποιεί ως οφείλει το θέμα για να πάρει αυτό διαστάσεις, την ίδια στιγμή μάλιστα που υπάρχουν σοβαρά στοιχεία ταυτοποίησης του άντρα τα οποία βρίσκονται στη διάθεση των αρχών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.