Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με... εντολή Τσίπρα εμβολιάστηκε «ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ» ο Πολάκης που εξηγεί... «Γιατί έκανα το εμβόλιο»...!!!

Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έκανε το εμβόλιο κατά του κορον...


Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Όπως είναι γνωστό ο Αλέξης Τσίπρας ήταν εκείνος που αποκάλυψε ότι εμβολιάστηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Βέβαια ενώ ο Πολάκης κατα το παρελθόν έλεγε θα το σκεφτώ Σεπ΄τεμβρη Οκτώβρη αν θα εμβολιαστώ, έχουμε μόλις 7 Σεπτεμβρίου και είναι ήδη εμβολιασμένος δεν ξέρουμε πόσες μέρες πρίν...

Πολάκης: Γιατί έκανα το εμβόλιο

“Σήμερα ο Αλέξης ο Τσίπρας στη συνέντευξή του ανακοίνωσε ότι εμβολιάστηκα. 

Ξεκαθαρίζω άπαξ και δια παντός πως δεν πρόκειται για αποτέλεσμα πίεσης ή εκβιασμών αλλά για προσωπική μου επιλογή την οποία έχω ανακοινώσει εδώ και καιρό όπως φαίνεται από τη πρώτη φωτογραφία.

Το έκανα γιατί:

-Είμαι στα 56-57 με κάποια προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια .
-Είμαι ενεργός γιατρός και είμαστε μπροστά σε τέταρτο κύμα τους επόμενους μήνες.
-Κάνοντας το τώρα θα έχω ανοσία τους επόμενους μήνες που θα είναι η όξυνση (δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι έχουν όπως φαίνεται από τις εξετάσεις αντισωμάτων που κάνουν ,μηδενική προστασία μετά από 6-8 μήνες)”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.