Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Θεέ μου, Θεέ μου κρεμάστηκε….» Θρίλερ με 44χρονο που αυτοκτόνησε στο κέντρο της πόλης με θηλιά από το μπαλκόνι του...!!!

Σοκ στους διερχόμενους προκάλεσε η εικόνα ενός 44χρονου που κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου όπου διέμενε στο κέντρο της πόλη...






Σοκ στους διερχόμενους προκάλεσε η εικόνα ενός 44χρονου που κρεμάστηκε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου όπου διέμενε στο κέντρο της πόλης στην οδό Καποδιστρίου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr πρόκειται για Λαμιώτη, ο οποίος διέμενε στο διαμέρισμα το 2ου ορόφου με τη μητέρα του και τη σύντροφό του, όμως τη στιγμή που κρεμάστηκε έλειπαν απ’ το σπίτι.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο 44χρονος αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και γιατί αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Ήταν λίγο πριν τη 1.00΄ το μεσημέρι όταν κάποιος άρχισε να φωνάζει «Θεέ μου, Θεέ μου κρεμάστηκε….» δείχνοντας ψηλά προς την πολυκατοικία.

Όταν κοίταξαν όλοι πιο ψηλά είδαν τον νεαρό άνδρα να κρέμεται κυριολεκτικά από τα κάγκελα του 2ου ορόφου.

Εκείνη την ώρα είχε πολύ κόσμο στο σημείο αυτό γιατί δίπλα είναι και κεντρική λαϊκή αγορά του Σαββάτου.

Στο σημείο έφτασε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, που απέκλεισε γρήγορα το δρόμο και άρχισε να απομακρύνει τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί κάτω από την πολυκατοικία.

Οι αστυνομικοί με τους διασώστες του ΕΚΑΒ ανέβηκαν γρήγορα στο διαμέρισμα και αφού σκέπασαν με σεντόνια τον αυτόχειρα για να μην φαίνεται, ανέσυραν τη σορό, ώστε να μην ειναι σε κοινή θέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.