Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ποια 3η...;;; Κορονοϊός – Ισραήλ: Προετοιμασίες για 4η δόση του εμβολίου...!!!

Σε εξέλιξη είναι οι προετοιμασίες για την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού στο Ισραήλ. «Δεδομένου ότι ο κορονοϊός είναι εδώ κα...





Σε εξέλιξη είναι οι προετοιμασίες για την τέταρτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού στο Ισραήλ.

«Δεδομένου ότι ο κορονοϊός είναι εδώ και θα συνεχίσει να είναι εδώ, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για μια τέταρτη δόση. Αυτή θα είναι η ζωή μας στο εξής, θα βιώνουμε διαδοχικά κύματα του κορονοιού» είπε ο επικεφαλής για την αντιμετώπιση της πανδημίας στο Ισραήλ, Σαλμάν Ζάρκα χωρίς να διευκρινίσει, ωστόσο, πότε θα ξεκινήσει η διάθεση της τέταρτης δόσης.

Όπως αναφέρει το timesofisrael, ο Ζάρκα επισημαίνει το ενδεχόμενο συχνών εμβολιασμών κάθε πέντε με έξι μήνες. «Αν λάβουμε υπόψιν τα διδάγματα από το τέταρτο κύμα, πρέπει να εξετάσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης νέων κυμάτων με τις νέες μεταλλάξεις, όπως είναι η νέα μετάλλαξη Μu από τη Νότια Αμερική. Σκεπτόμενοι αυτό και την ανθεκτικότητα των εμβολίων, φαίνεται ότι κάθε λίγους μήνες – θα μπορούσαμε μία φορά το χρόνο ή κάθε πέντε ή έξι μήνες – να εμβολιαζόμαστε κατά του κορονοϊού», σημειώνει.

«Το Ισραήλ αναμένεται να χορηγήσει εμβόλια που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για την αντιμετώπιση διαφορετικών μεταλλάξεων του κορονοϊού μέχρι το τέλος του 2021 ή στις αρχές του 2022» είπε ο Ζάρκα μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο «Κan».
Τρίτη δόση σε όλους τους πολίτες άνω των 12 ετών στο Ισραήλ

Το Ισραήλ ξεκίνησε στις 29 Αυγούστου να χορηγεί ενισχυτικές δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού σε όποιον είναι πλήρως εμβολιασμένος μειώνοντας το όριο ηλικίας για όσους το δικαιούνται στα 12 έτη.

«Η αναμνηστική δόση του εμβολίου θα προσφέρεται σε όλους», δήλωσε ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Υγείας Χάχμαν Ας, αναφερόμενος στο εμβόλιο της Pfizer.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.