Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άγιος Παντελεήμονας: Αφγανός προσέγγισε 12ΧΡΟΝΟ αγόρι σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να έχουν ερωτική συνεύρεση με αμοιβή...!!!

Η επικοινωνία του Αφγανού με αποδεκτή τον 12χρονο υπέπεσε στην αντίληψη της μητέρας του, προχώρησε σε καταγγελία και Αστυνομικοί του Αγίου...





Η επικοινωνία του Αφγανού με αποδεκτή τον 12χρονο υπέπεσε στην αντίληψη της μητέρας του, προχώρησε σε καταγγελία και Αστυνομικοί του Αγίου Παντελεήμονα προχώρησαν σε σύλληψή του

Η μητέρα έφηβου αντιλήφθηκε ότι ο 12χρονος γιος της είχε γίνει αποδέκτης μηνυμάτων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απο 25χρονο Αφγανό ο οποίος αναζητούσε ερωτική συνεύρεση. Όπως διαπίστωσε η μητέρα του ανήλικου, ο Αφγανός επιχειρούσε να πείσει τον έφηβο σε συνομιλία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, να συνευρεθουν ερωτικά, δελεάζοντάς τον με χρηματική αμοιβή.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (03/09) η μητέρα μετέβη στο ΤΑ Αγίου Παντελεήμονα όπου κατήγγειλε το περιστατικό και με τις υποδείξειςτων Αστυνομικών “εκλεισαν” ραντεβού με τον 25χρονο Αφγανό.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας του Αγιου Παντελεήμονα συνόδευσαν τον 12χρονο και παρέμειναν αθέατοι, σε επιτήρηση των κινήσεων του ανηλίκου. Σε συνεργασία με την περιπολία της ΔΙΑΣ Αγίου Παντελεήμονα στην εμφάνιση του 25χρονου Αφγανού προχώρησαν στη σύλληψή του (03/09-20.00) στο 157 της Αχαρνών.

Με την ποινική δικογραφία σε βάρος του ο Αφγανός παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα.https://www.nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.