Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΠΑ για Τουρκία και S-400: «Αν πάρει κι άλλους πυραύλους θα υποστεί κι άλλες κυρώσεις»

  Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκληθεί, μετά την δήλωση που έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της κρατικής εταιρείας εξαγωγών οπλικών συστημάτων R...

 






Σφοδρές αντιδράσεις έχουν προκληθεί, μετά την δήλωση που έκανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της κρατικής εταιρείας εξαγωγών οπλικών συστημάτων Rosoboronexport, Αλεξάντερ Μικέγιεφ, στο πλαίσιο της διεθνούς αεροδιαστημικής έκθεσης Μόσχας MAKS-2021, αναφορικά με την ολοκλήρωση του σχεδιασμού παράδοσης νέας παρτίδας πυραύλων S-400 στην Τουρκία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η αμερικανική πλευρά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την αποκάλυψη του υψηλόβαθμου Ρώσου αξιωματούχου, την ίδια στιγμή που η Άγκυρα και η Ουάσινγκτον προσπαθούν να βρουν λύση για το αεροδρόμιο της Καμπούλ στο Αφγανιστάν, με τα πυραυλικά συστήματα αεροπορικής άμυνας να περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Σύμφωνα με το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters, Αμερικανός διπλωμάτης δήλωσε ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα διατηρήσει τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στην Τουρκία για την αγορά των ρωσικών πυραυλικών συστημάτων αεροπορικής άμυνας S-400 πυραύλους. Στη συνέχεια ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος θα επιβάλει περαιτέρω κυρώσεις σε περίπτωση που η Τουρκία αγοράσει νέα παρτίδα πυραύλων από την Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.