Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ταυτοποιήθηκαν χρήστες για τον fake θάνατο 12χρονου από εμβόλιο στην Κύπρο...

Σε καταγγελία στον Κλάδο Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Αστυνομίας προέβησαν η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου και ο Παγκύπριο...


Σε καταγγελία στον Κλάδο Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος του Αρχηγείου της Αστυνομίας προέβησαν η Παιδιατρική Εταιρεία Κύπρου και ο Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος, σε σχέση με την ψευδή είδηση, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ότι παιδί 12 χρονών πέθανε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού.

Για ωμή προσπάθεια εκφοβισμού των πολιτών για τα εμβόλια έκανε λόγο ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Εταιρείας, Μιχάλης Αναστασιάδης, λέγοντας πως η παραπληροφόρηση είναι κατακριτέα και στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί αισχρότητα.

Μιλώντας στην Πρώτη Εκπομπή του Ράδιο Πρώτο ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε ότι τις επόμενες μέρες η Παιδιατρική Εταιρεία θα κάνει ενημερωτική καμπάνια, που θα αφορά τον εμβολιασμό των παιδιών.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι «από την στιγμή που έγινε η καταγγελία διερευνάται η υπόθεση και εντοπίστηκαν κάποια πρόσωπα, τα οποία φέρονται να έχουν αναρτήσει κάποιες δημοσιεύσεις που έχουν σχέση με το συγκεκριμένο θέμα».

Η διερεύνηση, σημείωσε, συνεχίζεται για εντοπισμό ενδεχομένως και άλλων προσώπων.

«Τα πρόσωπα αυτά θα κληθούν και θα ανακριθούν στην βάση της νομοθεσίας όσον αφορά το αδίκημα της διάδοσης ψευδών ειδήσεων, το οποίο τιμωρείται μέχρι και δύο χρόνια φυλάκιση είτε 2.652 ευρώ πρόστιμο ή και οι δύο ποινές μαζί», συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.