Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ... Μπογδάνος: Η Ελλάδα έχει κατεβάσει ρολά – Δεν χωράει ούτε ένας Αφγανός παραπάνω

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε σε συνέντευξή του ότι “ο ανθρωπισμός με ξένα κόλλυβα τελείωσε” και κάλεσε τον κ. Σασόλι να πάρει τους πρόσφυγ...




Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε σε συνέντευξή του ότι “ο ανθρωπισμός με ξένα κόλλυβα τελείωσε” και κάλεσε τον κ. Σασόλι να πάρει τους πρόσφυγες στο σπίτι του.

“Ο ανθρωπισμός με ξένα κόλλυβα τελείωσε και απευθύνομαι και στον κ. Σασόλι για παράδειγμα, τον αξιότιμο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο οποίος είπε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει λέει, να κάνει δεκτούς πρόσφυγες από το Αφγανιστάν” είπε αρχικά.

“Εφόσον αναφέρεται σε μερικές εκατοντάδες ή λίγες χιλιάδες διερμηνείς ή συνεργάτες της Ε.Ε. έχει καλώς, αλλιώς θα μου επιτραπεί η έκφραση -και συγγνώμη- να τους πάρει σπίτι του. Όσον αφορά στην Ελλάδα, έχει κατεβάσει ρολά” συμπλήρωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

“Δεν χωράει στην Ελλάδα ούτε ένας Αφγανός παραπάνω. Και πρέπει να κάνουμε μια επιθετική καμπάνια, προς τους ανθρώπους σε αυτές τις χώρες για να πάνε σε άλλες χώρες όπως το Πακιστάν, στην Τουρκία, στο Κατάρ. Να πάνε εκεί που εθνοτικά, θρησκευτικά και πολιτισμικά ανήκουν” πρόσθεσε.

“Αντιλαμβάνομαι ότι για μερικούς η στάση μου φαίνεται σκληρή. Είναι όμως ξεκάθαρη. Ούτε ένας δεν χωράει. Η Ελλάδα είναι “αστακός”, τα σύνορα είναι χερσαία και θαλάσσια κλειστά και η πολιτική της Ελλάδας σε αυτό το θέμα είναι δεδομένη και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης” υπογράμμισε.

Δείτε μετά το 4ο λεπτό τις δηλώσεις του κ. Μπογδάνου:

Επίσης, ο κ. Μπογδάνος αναφέρθηκε και στις εικόνες του εορτασμού της «Ασούρα» με το έθιμο του αυτομαστιγώματος στην καρδιά του Πειραιά λέγοντας: «Το δημόσιο αυτομαστίγωμα είναι αντισυνταγματικό. Για το γεγονός πρέπει να αποδοθούν ευθύνες. Το να επιτρέπεται η περιφορά μιας μετανάστριας κούκλας κι όχι της εικόνας της Παναγίας είναι λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.