Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Καίγεται βουλγαρική γη» λέει Βούλγαρος ευρωβουλευτής για τις πυρκαγιές στα Σκόπια

Ο ευρωβουλευτής Ανγκέλ Τζαμπάσκι δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και έστειλε για άλλη μια φορά μια πρόκληση εις βάρος της Βόρειας Μακεδονίας σ...



Ο ευρωβουλευτής Ανγκέλ Τζαμπάσκι δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και έστειλε για άλλη μια φορά μια πρόκληση εις βάρος της Βόρειας Μακεδονίας στο πλαίσιο των οργιαστικών πυρκαγιών για τις οποίες έφτασε βοήθεια από τη Σερβία, τη Σλοβενία, την Αυστρία και τη Βουλγαρία…, γράφει η σκοπιανή Εξπρές.

Ταυτόχρονα, ο Τζαμπάσκι απάντησε στον ηγέτη του «Υπάρχει τέτοιος λαός», Σλάβι Τριφόνοφ, ο οποίος εξέφρασε την άποψη ότι η Βουλγαρία δεν πρέπει να βοηθήσει τη Βόρεια Μακεδονία, επειδή, σύμφωνα με τον ίδιο, «όταν καίγεται το σπίτι σας ταυτόχρονα, δεν πηγαίνετε για να σώσετε το γείτονα».

««Η ανθρώπινη τραγωδία δεν μπορεί και δεν πρέπει να πολιτικοποιηθεί, πόσο μάλλον να χρησιμοποιηθεί για λαϊκισμό και ξέπλυμα χρήματος.

» Όταν καίγεται η Βόρεια Μακεδονία, καίγεται μια βουλγαρική χώρα.

Όταν η Βουλγαρία βοηθάει τη Βόρεια Μακεδονία βοηθά στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, βοηθά όχι μόνο τη γειτονική χώρα, αλλά υποστηρίζει και τους συμπατριώτες της και εμποδίζει τη φωτιά να εισέλθει στα σύνορά μας», έγραψε ο Τζαμπάσκι χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.