Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φωτιά στα Βίλια: Από ένα κούτσουρο πεύκου ξεκίνησαν όλα... ΒΙΝΤΕΟ - Σίγουροι για τον εμπρησμό οι κάτοικοι...

newsit.gr_ Από ένα παλιό κούτσουρο πεύκου και μερικά σκουπίδια φαίνεται να ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά στα Βίλια, που έχει κάνει στάχτη μεγάλο ...






newsit.gr_Από ένα παλιό κούτσουρο πεύκου και μερικά σκουπίδια φαίνεται να ξεκίνησε η μεγάλη φωτιά στα Βίλια, που έχει κάνει στάχτη μεγάλο μέρος του όρος Πατέρας. Η μάχη για να σβήσει τη μεγάλη φωτιά συνεχίζεται, με τα θηριώδη Ilyushin και Beriev να συμμετέχουν στην κατάσβεση.

Από το πρωί (17.08.2021), κλιμάκιο του ανακριτικού της Πυροσβεστικής συλλέγουν στοιχεία για το πως ξεκίνησε η φωτιά στα Βίλια και το αν πρόκειται για εμπρησμό, όπως καταγγέλλεται ή όχι.

Ο πρώτος άνθρωπος που έφτασε στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε χθες η φωτιά στα Βίλια ήταν ο Κώστας Ρούσης, που κοντά στο σημείο εκείνο είχε τα ζωά του. Κι εκείνος (όπως και ο δήμαρχος Μάνδρας που μίλησε νωρίτερα στο Πρώτο Πρόγραμμα) είναι βέβαιος ότι η φωτιά είναι αποτέλεσμα εμπρησμού.

Όπως δήλωσε ο κάτοικος της περιοχής, η φωτιά μπήκε σε ένα παλιό κούτσουρο πεύκου και κάποια σκουπίδια που βρίσκονταν στην περιοχή. Η φωτιά επεκτάθηκε μέσα σε σχεδόν 10 λεπτά και δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί. Όπως περιέγραψε, μάλιστα, η πυροσβεστική πήρε αρχικά νερό από τις δεξαμενές του για να αντιμετωπίσει την πυρκαγιά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.