Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάτρα: Νόσησε, διασωληνώθηκε, σώθηκε, αλλά ακόμη αμφισβητεί πως είχε κορονοϊό

Προβληματισμό προκαλεί η στάση ενός άνδρα που νόσησε από κορονοϊό, πριν από λίγες ημέρες, και ο οποίος επιμένει να… αμφισβητεί την ύπαρξη τ...







Προβληματισμό προκαλεί η στάση ενός άνδρα που νόσησε από κορονοϊό, πριν από λίγες ημέρες, και ο οποίος επιμένει να… αμφισβητεί την ύπαρξη του ιού, παρότι η κατάσταση της υγείας του απαίτησε τη νοσηλεία και τη διασωλήνωσή του, στο νοσοκομείο του Ρίο, στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, της εισαγωγής του ασθενούς στη ΜΕΘ προηγήθηκε η «επικίνδυνη χειροτέρευση» της υγείας του, ωστόσο ο ίδιος σώθηκε χάρη στην αγωγή και τη φροντίδα των γιατρών του νοσοκομείου.

Το τοπικό Μέσο μίλησε με τον πνευμονολόγο και υπεύθυνο της Α’ κλινικής Covid-19 στο νοσοκομείο του Ρίου, Αργύρη Τζουβελέκη, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό.

Tο πρώτο πράγμα που έκανε o εν λόγω ασθενής, μόλις αποσωληνώθηκε, ήταν να αναζητήσει αποδείξεις μοριακού ελέγχου από τους θεράποντες ιατρούς, μέσω χειρόγραφου σημειώματος, ανέφερε, προσθέτοντας πως, μεταξύ άλλων, ο άνδρας επικαλέστηκε δικηγόρο γνωστό για την εκπροσώπηση ατόμων που αρνούνται την Covid-19, ανέφερε.

Ο ασθενής φέρεται να ζήτησε τη διενέργεια μοριακού τεστ από ανεξάρτητο εργαστήριο εκτός του νοσοκομείου που, πάντως, τον αντιμετώπισε άρτια, όπως είπε ο κ. Τζουβελέκης, σώζοντας τη ζωή του.

Καταλήγοντας, ο πνευμονολόγος έκανε λόγο για φαινόμενο που συναντούν οι γιατροί το οποίο τους γεμίζει θλίψη και απαισιοδοξία, αλλά και ότι αποτελεί την εξαίρεση μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.