Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Λάρισα: Μπούκαρε στην ταβέρνα και έψαχνε τη γυναίκα του! Έτσι δολοφονήθηκε η μάνα τριών παιδιών

«Ήταν πολύ αγαπητή σε όλο το χωριό. Έλειπε χρόνια στην Αθήνα και δεν γνωρίζαμε τι γινόταν στο σπίτι της. Γύρισε για να βοηθήσει τη μητέρα ...






«Ήταν πολύ αγαπητή σε όλο το χωριό. Έλειπε χρόνια στην Αθήνα και δεν γνωρίζαμε τι γινόταν στο σπίτι της. Γύρισε για να βοηθήσει τη μητέρα της στην ταβέρνα. Ο αδελφός της αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και δεν μπορεί να δουλέψει οπότε ήρθε να βοηθήσει αυτή στο μαγαζί. Τώρα πως έγινε όλο αυτό το κακό δεν ξέρω. Ήταν πολύ καλή κοπέλα. Άφησε πίσω της και τρία παιδιά. Έχουμε όλοι σοκαριστεί», δήλωσε ξαδέρφη της 43χρονης...

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σωτηρίτσας Λάρισας, Βασίλης Λέτσιος, ανέφερε: «Είναι δύσκολη μέρα για το χωριό μας. Δεν μπορούμε ακόμα να πιστέψουμε πως έγινε αυτό το έγκλημα. Η κοπέλα έμενε στην Αθήνα με τον σύζυγο της. Κάτι έγινε μεταξύ τους, χώρισαν και ήταν σε διάσταση. Η γυναίκα επέστρεψε στο χωριό πριν λίγο καιρό για να βοηθήσει την οικογένεια της σε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Ο άντρας της είχε έρθει κι αυτός πριν λίγες μέρες στο χωριό για να τη δει και έφυγε το Σάββατο που μας πέρασε. Και γύρισε ξανά σήμερα το πρωί, πήγε στην ταβέρνα που διατηρεί η οικογένεια στο χωριό και ρώτησε έναν πελάτη που είναι η κοπέλα. Ο πελάτης του απάντησε οτι η γυναίκα είναι πίσω στο μαγαζί, πήγε και τη βρήκε και έγινε αυτό που έγινε».

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠε αυτή την στιγμή, η Αστυνομία λαμβάνει καταθέσεις από μάρτυρες. Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και γίνεται προσπάθεια ώστε να ληφθούν όλες οι πληροφορίες για την αιτία που οδήγησε στη δολοφονία της 43χρονης γυναίκας.

Η άτυχη 43χρονη είχε έρθει με τα τρία παιδιά της στην Σωτηρίτσα προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση εστίασης τον αδερφό της που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Πριν λίγες ημέρες αφίχθη στην περιοχή και ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος και σήκωσε το όπλο εναντίον της, κόβοντας το νήμα της ζωής της.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.