Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι «Γκρίζοι λύκοι» στο στόχαστρο των ΗΠΑ: Καταρρίπτονται τα υποχθόνια σχέδια του Ερντογάν-Η τουρκική τρομοκρατία στο επίκεντρο των εξελίξεων

Το σχέδιο αναβίωσης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας κλυδωνίζεται και στις ΗΠΑ Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δέχεται ισχυρότατες πιέσεις από το ελληνικό...





Το σχέδιο αναβίωσης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας κλυδωνίζεται και στις ΗΠΑ

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δέχεται ισχυρότατες πιέσεις από το ελληνικό, αρμενικό και κουρδικό λόμπυ για να κατονομάσει επιτέλους τους “Γκρίζους Λύκους” ως ξένη τρομοκρατική οργάνωση, ενώ στον "χορό" ουν εισεθει και αμερικανικές χριστιανικές οργανώσεις.

Μια τέτοια απόφαση σαφέστατα θα διέλυε τα όποια υποχθόνια σχέδια του Ερντογάν σε ΗΠΑ και Ευρώπη, προκαλώντας πάταγο ταυτόχρονα και στην Μέση Ανατολή.


Oι Αμερικανοί Φίλοι του Κουρδιστάν (AFK), η Ελληνοαμερικανική οργάνωση (HALC), η οργάνωση Defense of Christian (IDC), το Middle East Forum (MEF) και η Αρμενική Εθνική Επιτροπή της Αμερικής (ANCA) ενώθηκαν αυτήν την εβδομάδα, απαιτώντας από το αμερικανικό ΥΠΕΞ, να χαρακτηρίσει επίσημα τη βίαια ρατσιστική οργάνωση των “Γκρίζων Λύκων” ως ξένη τρομοκρατική οργάνωση στις ΗΠΑ.

“Οι Γκρίζοι Λύκοι (ülkü Ocakları) λειτουργούν σήμερα στην Τουρκία, το Αζερμπαϊτζάν, και πρέπει να οριστούν ί επίσημα ως τρομοκρατική οργάνωση από τον ΥΠΕΞ.

Οι Γκρίζοι Λύκοι πληρούν τις τρεις νόμιμες διαδικασίες που καθορίζονται στο αμερικανικό δίκαιο για να χαρακτηριστούν "τρομοκρατική οργάνωση":

Α) Είναι ξένος οργανισμός.

Β) Συμμετέχουν σε τρομοκρατικές δραστηριότητες ή έχουν την ικανότητα και την πρόθεση να εμπλακούν σε πράξεις τρομοκρατίας.

Γ) Η τρομοκρατική δραστηριότητα της εν λόγω τουρκικής οργάνωσης, απειλεί την ασφάλεια των υπηκόων των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς και την εθνική ασφάλεια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Εάν η ομάδα των Γκρίζων Λύκων οριστεί ως FTO ( ξένη τρομοκρατική οργάνωση), θα καταστεί παράνομη για οποιοδήποτε άτομο στις Ηνωμένες Πολιτείες, το οποίο θα προσπαθούσε να της παρέχει εν γνώσει του, «υλική υποστήριξη ή πόρους».

Επιπλέον, τυχόν χρηματικά κεφάλαια των Γκρίζων Λύκων που προσδιορίζονται στις ΗΠΑ θα παγώσουν και θα έχουμε άρνηση εισόδου στις ΗΠΑ στα μέλη της οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων", αναφέρει η επιστολή των οργανώσεων στο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι η γαλλική κυβέρνηση, στις 4 Νοεμβρίου 2020, απαγόρευσε επισήμως τους Γκρίζους Λύκους, επικαλούμενη τις «εξαιρετικά βίαιες ενέργειες της οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.