Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ελλάδα – Μαυροβούνιο: Την Τετάρτη 4 Αυγούστου ο προημιτελικός στο τουρνουά πόλο των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα διεκδικήσει την είσοδο της στη ζώνη των μεταλλίων κόντρα στο Μαυροβούνιο. Ο μεγάλος προημιτελικός των Ολυ...







Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα διεκδικήσει την είσοδο της στη ζώνη των μεταλλίων κόντρα στο Μαυροβούνιο. Ο μεγάλος προημιτελικός των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Αυγούστου.

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο στα προημιτελικά. Οι Μαυροβούνιοι ηττήθηκαν από τη Σερβία με 13-6 και πήραν την τέταρτη θέση στον άλλο όμιλο του τουρνουά πόλο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ελλάδα και Μαυροβούνιο έχουν συναντηθεί τρεις φορές εντός του 2021, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να γνωρίζει ισάριθμες ήττες: 8-4 στην Α΄ φάση του προ-ολυμπιακού τουρνουά, 10-9 στον τελικό της ίδιας διοργάνωσης (παιχνίδι που δεν είχε καμία σημασία) και ξανά με 8-4 στον ημιτελικό του World League.

Να σημειωθεί ότι το Μαυροβούνιο δεν πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις από το Τοκίο, νικώντας μόνο την αδύναμη ομάδα του Καζακστάν και την Αυστραλία, ενώ έχασε από όλες τις δυνατές ομάδες (Ισπανία 8-6, Κροατία 13-8, Σερβία 13-6).

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.