Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟ... «Πτήση νυχτερίδας» με wingsuit έκανε ο 55χρονος που σκοτώθηκε στη Βοιωτία

   Ένα από τα πιο extreme σπορ το wingsuit ή αλλιώς την πτήση με κουστούμι νυχτερίδας, επέλεξε ο 55 χρονος άντρας που βρήκε φρικτό θάνατο τ...

  





Ένα από τα πιο extreme σπορ το wingsuit ή αλλιώς την πτήση με κουστούμι νυχτερίδας, επέλεξε ο 55 χρονος άντρας που βρήκε φρικτό θάνατο το Σάββατο στη Βοιωτία.

Παρότι ήταν έμπειρος αεροπτεριστής και είχε ξανά κάνει στο παρελθόν την ίδια πτήση «νυχτερίδας» διάρκειας 20-25 δευτερολέπτων, η τελευταία του βουτιά ήταν και η μοιραία για τον ίδιο. Όπως εκτιμούν οι ειδικοί, ένας λάθος χειρισμός τον έκανε να χάσει τον έλεγχο και να βρεθεί σε δύσβατο μέρος. Ο φίλος του, ωστόσο, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Ο 55 χρόνος άνδρας, ασχολούνταν με οικοδομικές εργασίες.

Το wingsuit, αναπτύχθηκε στα τέλη του '90 και ενώνει με ύφασμα την επιφάνεια μεταξύ των ποδιών και κάτω από τα χέρια. Μια πτήση wingsuit τελειώνει με ένα άνοιγμα αλεξίπτωτου.

Έτσι, ένα wingsuit μπορεί να πετάξει από οποιοδήποτε σημείο που παρέχει επαρκές ύψος για να γλιστρά μέσα στον αέρα.

Θεωρείται το πιο επικίνδυνο από τα extreme sports, με 276 θανάτους από το πρώτο άλμα, το 1981. Έχει προκαλέσει πολλούς περισσότερους θανάτους από οποιοδήποτε παραπλήσιο ερασιτεχνικό σπορ.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.