Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ... Tουρκικά προϊόντα διακινούνται ευρέως σε τουριστικά μαγαζιά... ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

tourkikanea.gr_Μια ιδιαίτερη επιχειρηματική δραστηριότητα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι τα μαγαζιά που πουλούν διάφορα αναμνηστικά, τα...







tourkikanea.gr_Μια ιδιαίτερη επιχειρηματική δραστηριότητα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι τα μαγαζιά που πουλούν διάφορα αναμνηστικά, τα λεγόμενα Gift shops. Οι επισκέπτες πάντα θα πάρουν κάτι ενδεικτικό της περιοχής και της εποχής ως ενθύμιο των διακοπών τους, είτε αυτό είναι κάποιο τοπικό προϊόν ή κάτι ευρύτερης χρήσης, όπως πχ τα σφουγγάρια.

Όσο πιο τουριστική είναι μια περιοχή τόσο μεγαλύτερος και ο αριθμός των μαγαζιών που ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Στην σελίδα μας έχουν φθάσει καταγγελίες, πολλές μάλιστα, που ενημερώνουν ότι το νησί της Κρήτης είναι μια περιοχή στην οποία τα τουρκικά προϊόντα διακινούνται ευρέως σε καταστήματα πώλησης οικιακών αγαθών αλλά και σε τουριστικά καταστήματα. Για τα τελευταία οι καταγγελίες αφορούν στο ότι είναι δυστυχώς γεμάτα από αυτά, είτε είναι όντως εποχικής είτε ευρύτερης χρήσης.

Η οικονομική υποτέλεια σε αντιπάλους και εχθρούς της χώρας είναι από τις χείριστες •είναι ραγιαδισμός και εθελοδουλεία!

Στην πρώτη φωτογραφία, που έστειλε φίλος της σελίδας, βλέπουμε σφουγγάρι μπάνιου από τουρκικό μαλλί κατσίκας(!) το οποίο βρίσκει ο επισκέπτης στην Κρήτη σε μαγαζιά που διαθέτουν αναμνηστικά (σουβενίρ) και δώρα.

Στην δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε, ενδεικτικά, ελληνικότατα σφουγγάρια από την Κάλυμνο, για την ίδια ακριβώς χρήση!

Ίσως πλέον δεν φτάνει να μην αγοράζουμε τα τουρκικά προϊόντα. Ίσως πλέον χρειάζεται να διαμαρτυρόμαστε έντονα σε όσους τα πωλούν

Δεν αγοράζουμε προϊόντα κατασκευσμένα στην χώρα που κατέχει το 1/3 της Κύπρου, που διεκδικεί 114 ελληνικά νησιά, νησίδες και βραχονησίδες, που κάνει έρευνες σε ελληνικά και κυπριακά ύδατα.

Δεν αγοράζουμε τουρκικά προϊόντα.
Δεν στηρίζουμε την τουρκική οικονομία.
Δεν ενισχύουμε την νεο-οθωμανική επεκτατική πολιτική του Ερντογάν.
Ελέγχουμε πάντα στην ετικέτα την χώρα προέλευσης των προϊόντων που αγοράζουμε.
Προτιμούμε πάντα τα ελληνικά προϊόντα.
Ενδογενής παραγωγική ανασυγκρότηση τώρα!
#StopTurkey #BoycottTurkey #StopErdogan

*Σημείωση: Ευχαριστούμε τον φίλο της σελίδας για το φωτογραφικό υλικό. Η βοήθειά σας στην προσπάθεια που κάνουμε είναι πολύτιμη. Το υλικό που καθημερινά μας στέλνετε είναι πλούσιο. Με κατάλληλη προετοιμασία θα δημοσιεύσουμε όλες τις καταγγελίες σας.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=321915919651829&id=101595821683841



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.